Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Nakon ginekološkog pregleda sve isplivalo u javnost – Aneli Ahmić JAVNO RASKRINKANA

Čitav auditorijum svedočio je romansi Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Oboje imaju malu decu napolju i ne baš sasvim čiste partnerske odnose, ali strast je učinila svoje i kao plod požude se u starleti razvija malo, nedužno biće vredno ljubavi i pažnje…

U popularnom rijalitiju “Elita” je ispoštovan još jedan zadatak Velikog šefa i održana je još jedna anketa.

Zadrugar PREKRŠIO dogovor – Zbog kardinalne greške, ONA HITNO uletela u kuću: “ZAŠTO to radiš?”

Takmičari su trebali da izaberu tri najkoristoljubivije osobe među njima. Ivan Marinković je došao na red i naveo je odmah na početku Aneli Ahmić, o kojoj nije imao lepo mišljenje.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš / Izvor: YouTube printscreen/Pink.rs
Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš / Izvor: YouTube printscreen/Pink.rs

Marinković je u koš sa Aneli ubrojio Milenu Kačavendu, sa kojom već mesecima nema dobar odnos, a nakon nje naveo je i Žanu Đorđević. 

– Aneli je iskoristila je da joj izlazi polni organ napolju kako bi se to ovde obelodanilo, znala je da je Janjuš jako popularan, pa ga je vrbovala, prenosila je kofere po granici i koristila ljude da joj daju lovu kao sponzoruša. Ona je žena koja je iz koristi sa svakim muškarcem, njegov novac je koristila. Maksimalno je koristila ovu sezonu kako bi postala popularna, vrlo svesno ustaje na vreme kako ne bi dobila kaznu, na žalost njenu ja ne mislim da je psihički stabilna – započeo je Ivan, pa nastavio:

Crni sto / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Crni sto / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Broj dva je Kačavenda, iskoristila je druženje sa mnom, sa Aneli je više odnosa promenila na svakih par dana, sve dođe na svoje i ne mogu da ih slušam jer je nazivala najgorom kučketinom, i zaključiću sa Radmilom, iskoristila je lažno ime kako bi se ufurala u rijaliti , zatim je glumila lezbejku kako bi ušla u priču sa Matorom i na sve to je pokušala da glumi lažnu vezu sa Filipom Carem zbog rijalitija – rekao je Ivan.

Detaljnije u prilogu ispod:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *