rijaliti "Elita" / Izvor: Srbija Danas/YouTube Printscreen/Zadruga/Shutterstock

OTKRIVENI HONORARI učesnika “Elite”: Ona je NAJPLAĆENIJA u Beloj kući – isplivali detalji ugovora, cifre od 300 do 3.500 EVRA

Nakon deset meseci vreme je da se i ova sezona završi, iako se čini da pobednik nikada nije bio neizvesniji. Sudeći prema informacijama koje su se pojavile u medijima, rijaliti učesnici “debelo” naplate svoje učešće.

Rijaliti format “Elita” pobrao je simpatije milionskog auditorijuma televizije Pink. Kao adekvatna naslednica čak šest sezona “Zadruge”, “Elita” je svakodnevna tema na svim društvenim mrežama i medijima.

Mesec jul je tradicionalno rezervisan već 7 godina unazad za finale “Zadruge”, te se sa pravom očekuje da će završetak i “Elite” biti u ovom letnjem mesecu. Odstupanje od julskog datuma dogodilo se samo prošlogodišnje sezone “Zadruge”, kada je pobednik proglašen u junu. Međutim, produkcija se još uvek nije oglasila sa informacijom kada će bti kraj sedme sezone.

Gledaoce je oduvek zanimalo koliko rijaliti učesnici naplate svoje učešće u ovom TV formatu. Poznato je da zadrugari pred ulazak potpisuju ugovor kojim se obavezuju da će poštovati pravila koja vladaju na imanju. Ukoliko prekše pravila Velikog šefa oni će bti novčano kažnjeni i biće im oduzet deo honorara.

Visina honorara rijaliti učesnika

Honorar rijaliti učesnika zavisi od mnogo faktora, a neki od njih su koliko su dugo na malim ekranima i koliko su interesantni publici. Ukoliko zadrugari priređuju šou gledaocima, Veliki šef ne štedi za njihove honorare.

Sada se u medijima pojavila informacija da je Maja Marinković najplaćenija učesnica ove sezone i ona za nedelju dana zaradi čak 3.500 evra. 

Maja Marinković / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs
Maja Marinković / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs

Odmah za njom je Marko Đedović, koji je u prošloj sezoni bio deo voditeljskog tima, a sada je takmičar. Njegov ugovor navodno iznosi 3.000 evra nedeljno, prenosi “Telegraf”.

Jovana Tomić Matora i Marko Janjušević Janjuš iz sezone u sezonu ulaze u rijaliti, pa se može zaključiti da im odgovara zarada koju dobijaju svojim učešćem. Njihov honorar je navodno 2.500 evra nedeljno.

Ni Milena Kačavenda nema lošu računicu u rijalitiju jer za nedelju dana postane bogatija za 2.000 evra.

Jovanina bivša partnerka, Anita Stanojlović, ove sezone zarađuje 1.500 evra na nedeljnom nivou.

Oni manje poznati učesnici plaćeni su dosta manje, kao i u ranijim sezonama, pa dobijaju od 300 do 500 evra nedeljno.

Uveliko traju pripreme za “Farmu” i “Elitu 8”

Podsetimo, projekat “Elita” je naslednica sedam sezona “Zadruge”, koja se uvukla u kožu gledaocima naše zemlje i regiona. “Zadruga” je sa emitovanjem počela 2016. Od tada, titulu pobednika poneli su Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić, Nadica Zeljković, Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić.

Željko Mitrović / Izvor: Srbija Danas/Milana Pavković
Željko Mitrović / Izvor: Srbija Danas/Milana Pavković

Konkurs za učesnike nove sezone “Elite” već je raspisan, ali je već u ovom momentu svima poznato da će obarati sve rekorde koji su postavljeni do sad.

Takođe, Željko Mitrović, ili Veliki šef kako ga učesnici rijalitija nazivaju, pre nekoliko dana je najavio da će od septembra ove godine ponovo početi sa emitovanjem nekada jako popularnog rijalitija “Farma”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website