Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

“Abortiraće, Aneli je krišom popila dve tablete” Izbačen zadrugar otkrio šta učesnici kriju od kamera – pred finale razvezao jezik

Bivši rijaliti učesnik progovorio o dešavanjima na imanju. Za pojedine bivše cimere nije imao reči hvale, a najviše je osuo paljbu po Ahmićevoj i Janjušu.

Izbila NEVIĐENA TUČA – Kristijan Golubović se brzo UMEŠAO u sukob: “Malo udaramo…”

Noćas je u “Eliti” održano izbacivanje. Darko Tanasijević je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme, a onda je objasnio nominovanim učesnicima pravila igre koju je organizovao Veliki šef. Noćas su se za opstanak u “Eliti” borili Miljana KulićMiona JovanovićNemanja Gačić i Žana Đorđević.

Najveći procenat glasova publike osvojila je Miljana, a najmanji Nemanja. Publika je odlučila da Gačića zauvek izbaci iz rijalitija.

Izbačen zadrugar otkrio tajne “Elite”

Nakon što je napustio imanje, Nemanju je u studiju dočekala Ana Radulović. On je sa voditeljkom podelio prve utiske o svom učešću u rijalitiju. On je mesecima živeo u Beloj kući, a sada je otkrio “iz prve ruke” šta se dešava na imanju. Jedna od glavnih tema u “Eliti” je trudnoća Aneli Ahmić. On je sada prokomentarisao tu temu i optužio je zadrugarku da je krišom popila dve tablete. On ne veruje da je iskrena ljubav između nje i Marka Janjuševića Janjuša.

– Nemanja, kako si? Šta se dešava u Beloj kući? – pitala je voditeljka

Nemanja Gačić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Nemanja Gačić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Odlično sam, mislim da će Aneli abortirati, krišom je popila dve tablete što je šok za organizam, otišla je na pregled i sad tvrdi pazar, meni je to haos i ona mi je užasna. Mislim da oni ne žele to dete iskreno da ti kažem, nekako su mi neubedljivi. Meni je sve fejk, da imaju strast to da ali ja bih voleo da izađu napolju i da pokušaju jer se ovde totalno izopači mozak – rekao je Nemanja.

– Hoće li napolju opstati Teodora i Bebica? -pitala je Ana.

– On jeste mentalno njen kalibar, fizički ne, ali da li će uspeti to ne verujem. Videćemo šta će se dešavati – rekao je Gačić.

– Ko je najgora osoba u Eliti? – pitala je Ana.

Nemanja Gačić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Nemanja Gačić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Aneli je preglupa, jako laže i ne kapira neke stvari, sve više mi je gadnija, što se tiče muških osoba ne gotivim Miću i ne mogu da ga gledam jer ima odvratne psovke – rekao je Gačić.

Podsećamo, Aneli i Janjuš su pred kamerama saznali da je zadrugarka u drugom stanju i od tog momenta postaju glavna tema u Beloj kući. Janjuš u prvom trenutku nije verovao da je Aneli zaista trudna, ali je dva puta ponovila test za trudnoću i dobila pozitivan rezultat. Aneli je potom izvedena sa imanja i posetila je ginekologa. U prvoj poseti ginekologu je bila prerana trudnoća, pa ultrazvuk nije zabeležio rad bebinog srca. Međutim, Aneli je posle par dana ponovo posetila ginekologa i ustanovljeno je da beba ima srčanu radnju i da je sa trudnoćom sve u redu. Od tog momenta je Aneli biše puta menjala odluku da li će roditi dete ili će prekinuti trudnoću. Još uvek nije donela odluku, a izbačeni zadrugar misli da će abortirati.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

1 thought on ““Abortiraće, Aneli je krišom popila dve tablete” Izbačen zadrugar otkrio šta učesnici kriju od kamera – pred finale razvezao jezik”

  1. Pingback: Nakon ginekološkog pregleda sve isplivalo u javnost - Aneli Ahmić JAVNO RASKRINKANA - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website