Zdravstveno stanje sve ozbiljnije – Marija Kulić otkrila šta je u bolnici saznala od doktora: Miljana još nije obaveštena

Bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić završila je u Urgentnom centru u Nišu, nakon čega se oglasila i otkrila šta joj se desilo. 

Aneli Ahmić U SUZAMA NAPUSTILA kliniku, otežano hoda – obezbeđenje je DRŽI pod ruku

Naime, nakon što je javnost ostala zatečena vešću da je Marija hospitalizovana, ona se oglasila i otkrila da je njen doktor otišao na godišnji odmor, ali da mora otići privatno da proveri pankreas i želudac.

 – Trebalo je da jutros ostanem na ispitivanju, u bolnici, odem i doktor koji je trebao da me primi, danas otišao na godišnji odmor. Poludela sam. Vraća se tak 20. jula. Moraću da idem privatno! Namerno je rekao danas kad ide na odmor da bi išla privatno. Kakvo je to g**no! Treba da se ispita pankreas i želudac! Ništa strašno, kažu, ali mora da se proveri – napisala je Marija na Instagram profilu.

Marija Kulić / Izvor: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz
Marija Kulić / Izvor: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

Podsetimo, Kulićeva je nešto ranije potvrdila za Informer da je primljena u Urgentni centar. 

– Danas mi nije bilo dobro. Osećala sam se malaksalo, izmoreno, na kraju mi je pozlilo i završila sam u Urgentnom centru. Sada se osećam dobro, ali mi je bilo baš loše – rekla je ona za Informer za ne želeći da iznosi više detalja o svom zdravstvenom stanju.

Marija Kulić / Izvor: ATA Images/Antonio Ahel
Marija Kulić / Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

“Marija, ja ću dobiti otkaz”

Broj obožavaoca Miljane Kulić sve više raste a njena podrška se uvećava iz dana u dan. Kulićeva je nedavno podelila jednu poruku od verne pratiteljke, koja dobro oslikava koliko ljudi vole Kulićevu. Obožavateljka je potvrdila da se plaši da će dobiti otkaz jer cele noći prati šta Miksi radi.  

-Marija, ja ću, zbog tvoje Miljane dobiti otkaz. Svaki dan idem neispavana na posao – napisala je gledateljka, a Marija podelila.

2 thoughts on “Zdravstveno stanje sve ozbiljnije – Marija Kulić otkrila šta je u bolnici saznala od doktora: Miljana još nije obaveštena”

  1. Pingback: Nakon ginekološkog pregleda sve isplivalo u javnost - Aneli Ahmić JAVNO RASKRINKANA - Elita uživo

  2. Pingback: "Abortiraće, Aneli je krišom popila dve tablete" Izbačen zadrugar otkrio šta učesnici kriju od kamera - pred finale razvezao jezik - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website