Kristijan Golubović / Izvor: Srbija Danas/Milana Pavković

Izbila NEVIĐENA TUČA – Kristijan Golubović se brzo UMEŠAO u sukob: “Malo udaramo…”

Isplivao je snimak na kojem se vidi kako Kristijan Golubović utrčava zbog sukoba.

Hrvatska rivijera bila je poprište neočekivanog incidenta u ponedeljak kada je biši učesnik rijalitija “Zadruga” Kristijan Golubović intervenisao kako bi razdvojio dvojicu muškaraca u sukobu. 

Prema izveštaju hrvatskog lista “24 sata” i video-snimku koji je objavljen, Golubović je brzo reagovao nakon što je došlo do fizičkog obračuna između dva muškarca. 

Očevidac koji je želeo ostati anoniman izjavio je da je Golubović, koji je bio u društvu Giljanovića kao njegov gost, uspeo smiriti tenziju među njima.

Na Tik Toku je Giljanović kasnije objavio video u kojem opisuje događaj, izrazivši žaljenje što nije imao oružje tokom incidenta. “Uvek je akcija, malo jedemo, malo udaramo hahaha. Sreća pa nisam imao pištolj, ostavio sam ga kod kuće. Da sam ga imao, bio bih ga probušio, ozbiljno ti govorim”, rekao je Giljanović u svom karakterističnom stilu.

Važno je napomenuti da je Goluboviću nedavno bio zabranjen ulazak u Hrvatsku, ali je nakon isteka zabrane prvo posetio Zadar, pa Split, gde se i susreo s Giljanovićem na rivi.

Njegova žena Kristina, takođe je objavila fotografijju sa odmora: 

Kristijan Golubović i Kristina Spalević / Izvor: Instagram printscreen/kristina_spalevic
Kristijan Golubović i Kristina Spalević / Izvor: Instagram printscreen/kristina_spalevic

Podsetimo, Kristijan Golubović jedan je od najšokantnijih rijaliti učesnika svih vremena, a njegova učešća u rijaliti programima izuzetno su propraćena, pa u skladu sa tim Golubović ima mnogobrojne pratioce i fanove širom regiona, ali i potrebu da unajmi čoveka koji ćega čuvati.

3 thoughts on “Izbila NEVIĐENA TUČA – Kristijan Golubović se brzo UMEŠAO u sukob: “Malo udaramo…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website