Aneli Ahmić / Izvor: Srbija Danas

Aneli Ahmić U SUZAMA NAPUSTILA kliniku, otežano hoda – obezbeđenje je DRŽI pod ruku

Uprkos trudu da do ovoga ne dođe, očigledno da drugačije nije moglo.

Nakon mukotrpnih dana odluke i svađa sa svojim bivšim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem, Aneli Ahmić donela je odluku da okonča trudnoću sa bivšim košarkašem.

Nacija SVEDOČI – Ovo je prvo SUOČAVANJE Stanislava i Mione: Odlučili se za primirje

Ona je sinoć nakon posete ginekologu otkrila da će trudnoću prekinuti danas u pola jedanaest ujutru, što se i desilo. 

Aneli Ahmić / Izvor: Srbija Danas
Aneli Ahmić / Izvor: Srbija Danas

Aneli je u bolnicu stigla u pratnji obezbeđenja, budući da je i dalje regularna učesnica “Elite” i da ne sme imati kontakte sa spoljnim svetom, a izgledala je veoma tužno i uznemireno.

Abortus nikada nije laka odluka za ženu, pa ne treba da čudi što je Ahmićeva delovala tako, iako je pokušala da sakrije lice velikim, tamnim naočarima za sunce. 

Nakon što je bosanskohercegovačka starleta završila sa procedurom, oglasila se i njena sestra, i najveća podrška – Sita Ahmić. 

– To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju – rekla je Sita pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

– Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo… da mora da bude jaka, nema druge… šta je tu je, zaključila je Sita vidno potrešena.

3 thoughts on “Aneli Ahmić U SUZAMA NAPUSTILA kliniku, otežano hoda – obezbeđenje je DRŽI pod ruku”

  1. Pingback: Potvrđena TUŽBA epskih razmera - Advokat stigao u "Elitu", ova KRIVIČNA PRIJAVA će mnogima promeniti život iz korena - Elita uživo

  2. Pingback: "Ako ne zadržiš dete..." Aneli shvatila da je NAPUŠTENA u trudnoći - Janjuš je optužio za IZDAJU, pa joj postavio ULTIMATUM - Elita uživo

  3. Pingback: Izbila NEVIĐENA TUČA - Kristijan Golubović se brzo UMEŠAO u sukob: "Malo udaramo..." - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website