Janjuš i Aneli / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga, Srbija Danas

Aneli ABORTIRALA bez Janjuševog odobrenja!? Drama u Beloj kući, Ahmićeva na stubu srama nakon čišćenja

21. jun biće dan koji će bivši rijaliti par pamtiti večno. Odnos koji je trebao biti krunisan prinovom, juče je doživeo najveći udarac od septembra, otkad njihova ljubav traje.

Aneli Ahmić je juče primljena u jednu beogradsku kliniku kako bi prekinula trudnoću. Odluku je donela posle višednevnog razmišljanja, tokom kojeg je često menjala mišljenje. Mnogi smatraju da nije dobila adekvatnu podršku od Marka Janjuševića Janjuša, njenog bivšeg partnera. 

U sinoćnoj emisiji “Pitanja novinara”, većina rijaliti takmičara kritikovala je Janjuševo ponašanje. Čak su i Milena Kačavenda i Maja Marinković, koje su prethodnih meseci bile u sukobu sa Ahmićevom, izrazile solidarnost sa njom.

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Danas je u Beloj kući trebalo da se birta najveće razočarenje. Takmičari su dobili reč. 

– Što se tiče ove teme, niko me nije očarao, da bi me razočarao. Na prvom mestu je Marko Janjušević, imala sam jako lepo mišljenje prošle sezone, ove godine se sam sebi us**o u život, ne mogu da verujem da se ovako ponašao prema jednoj trudnoj ženi. Na drugom mestu je Bojana Pavlović, ceo sto je plakao kada je ona pričala svoju priču, a posle sam bila zgrožena njenim monstruoznim ponašanjem, posle deset meseci se to dokazalo. Na trećem mestu je moja bivša drugarica Anđela Šparavalo, plakala je kod mene, koristila me je za taj neki kadar da bi blatila Bojanu – rekla je Poršelina.

– Na prvom mestu je Janjuš u odnosu prema Aneli, svi postupci i njegovo ophođenje prema njoj, uvrede, nasrtanje na trudnu ženu, pa spinovanje priče, meni je to užasno i jezivo. Mislim da sam i previše rekla kada je to u pitanju. Na drugo mesto ću staviti Mionu, sve ono što je zastupala, ti stavovi i to da sam ja bila ljubavnica, sve ono za šta je mene optuživala je palo u vodu. Nemoguće je da ne postoji neki vid emocije, ali da deluje da što se bliži kraj da je totalno ograđivanje, jeste. Na trećem mestu je Anđela, ona meni ništa loše nije uradila, nema veze ni sa Bojanom, uvek je ograđujem, kada su bile čestitke od brata i sve te stvari za Novu godinu, to ne može da se uporedi s nekim stvarima u rijalitiju – rekla je Maja.

– Smatram da zaslužujem da budem na ovoj anketi, jer smatram da sam sebe razočarao i ljude koji me vole, jako drage koje me napolju vole, što sam sebi dozvolio da emocije ne ostavim sa strane, već da sebi dozvolim da opet uđem u odnos ljubavni u rijalitiju. To je, za mene, jedina mana u rijalitiju i sebe smatram krivim i sebe sam razočarao, da ovo sve što se dešava i treba da mi se desi, jer ne razmišljam kao drugi tokom boravka u rijalitiju…Prva osoba je Aneli, smatrao sam te velikim mangupom i ne mogu da verujem da ti nisi shvatila da li ti meni značiš. Nisi trebala sama da odnosiš odluke, nisi trebala da abortiraš, da si imala mozga, nisi trebala sa mnom da se svađaš – rekao je Janjuš.

– Ti hoćeš da svališ da sam ja uradila nešto bez našeg dogovora, seti se pre sedam dana si govorio da ne želiš to dete – rekla je Aneli.

– Nisam nijednog trenutka rekao da ne želim dete. Svašta si mi rekla ovde…Ništa se ti i ja nismo dogovorili i treba čovek da me pusti da pričam. Ako si ikada imala osećaje i emocije prema meni prave, možda će ti jednog dana biti žao – rekao je Janjuš.

– Ti meni pričaš da će mi biti žao, a ja sam juče bila na operacionom stolu. Sram te bilo! Tvoja žena me tuži, a ti je podržavaš da me tuži, juče se vratila sa kiretaže, potpistujem tužbu – urlala je Aneli.

Podsetimo, učesnica “Elite” Aneli Ahmić je danas je otišla u kliniku kako bi obavila kiretažu, na koju se odlučila nakon brojnih razgovora i svađa sa partnerom iz rijalitija, Markom Janjuševićem Janjušem.

Aneli je u bolnicu stigla u pratnji obezbeđenja, budući da je i dalje regularna učesnica “Elite” i da ne sme imati kontakte sa spoljnim svetom, a izgledala je veoma tužno i uznemireno.

Nakon obavljene intervencije “elitarka” je napustila kliniku u pratnji obezbeđenja vidno neraspoložena i uplakana. Abortus nikada nije laka odluka za ženu, pa ne treba da čudi što je Ahmićeva delovala tako, iako je pokušala da sakrije lice velikim, tamnim naočarima za sunce.

Nakon što se Aneli Ahmić iz bolnice vratila u “Elitu” mnogi su se pitali kako će reagovati Marko Janjušević Janjuš.

On je sve vreme sedeo ispred rehaba, a onda mu je prišao Uroš Stanić, koji mu je rekao da se Aneli vratila. On se odmah obukao i krenuo prema njoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *