Tokom današnjeg dana Miona Jovanović doživela je veliki stres zbog pretnji koje joj je uputio Nenad Aleksić Ša, nakon što je Veliki šef obavestio sve o tome da će se ona udati za Stanislava Krofaka u subotu.

Iako je na kraju bila srećna, jer joj je Ša dozvolio da se uda za bivšeg dečka, Miona je legla u krevet, jer joj se slošilo od stresa, pa se požalila takmičarima.

– Nije mi dobro, pod stresom sam – rekla je Miona, dok je ležala u krevetu, sa opruženom rukom.

Podsetimo, nakon što je Veliki šef obavestio takmičare o venčanju, Nenad Aleksić Ša napravio je neviđenu dramu, te je sve vreme pretio Mioni i ubeđivao je da odustane od zadatka, ukoliko ne odbije da će se on diskvalifikovati i da će sebi nauditi.

– Koja je ovo sprdnja? Šta je ovo na silu? Gde se ovo dešavalo? Šta je ovo? Ja treba da ostanem ovde? Zamisli da idem i da gledam to! Ja to ne bih gledao za 100 života! – podivljao je Ša. 

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Nakon što je Veliki šef saopštio učesnicima da su gledaoci odlučili da Miona Jovanović i njen bivši momak Stanislav Krofak imaju svadbu u Beloj kući, Nenad Aleksić Ša je zapenio, te joj je postavio ultimatum.

Oni su nastavili da se svađaju zbog njenog venčanja sa bivšim partnerom.

– Nenade, ja sam rekla da bih pristala na sve, ali da neću zbog mene. Mene boli uvo, mogu 16 svadbi da pravim. Ja tebe volim, da li ti je lakše? Evo, volim te. Ljubav ne dokazujem time što ću da gubim pare – rekla je Miona.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Ja gubim pare – ponavljao je on.

– Idi leči se dok ti je vreme. Ja i da odem na Rajsko ne bih spavala, nego bih bila budna u čekala 24 časa da prođe i da se vratim. Ti si dečko nesiguran u samog sebe, tresao bi se ovde – poručila je Miona.

Ša zabranio Mioni da prihvati zadatak
– Ovo se neće desiti, nema šanse. Miona, ako tu svadbu budeš prihvatila, sa mnom si završila za sva vremena. Ovo venčanje se neće desiti. Bolje sad da crkne, nego da gledam kako se ti udaješ. Ovo nije rijaliti, ovo je moj život. Ja sam njen dečko, neće ona biti pored njega – rekao je Ša.

– Ko si ti da odlučiš umesto nje? – upitao je Mića.

Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Ja sam njen momak – rekao je Ša.

– Ovo je pismo naroda, pomiri se sa tim – rekao je Mića-

– Ša, stvarno se smiri – dodala je Anita.

Detaljnije pogledajte u video-klipu u nastavku: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending