Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak / Izvor: YouTube printscreen/Pink/Zadruga

Nacija SVEDOČI – Ovo je prvo SUOČAVANJE Stanislava i Mione: Odlučili se za primirje

Ona je nakon debate odlučila da pred svima saopšti vest da je prihvatila Krofaka.

Vest o svadbi Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u rijalitiju napravila je pravu pometnju. Njihov poseban dan postao je glavna tema u rijalitijum, a ovaj događaj najviše je uticao na Mioninog dečka Nenada Aleksića Ša

Pogled unezveren, telo se trese kao želatin: Najpotresniji prizor za 10 meseci “Elite”, Ša nije dobro, vilica se ukočila, Miona ga je dokusurila

Za vreme emitovanja debate, Miona je izjavila da pristaje na razgovor sa svojim bivšim dečkom Krofakom, što je Nenada dodatno izrevoltiralo.

– Naš problem u odnosu je njen bivši momak, treba da priča da je ne zanima – pričao je Ša.

– Ja mogu da pričam da me ne zanima, a da crkavam da se pomirimo. Ti sve vreme pričaš o njemu, ja nisam nijedne sekunde – rekla je Miona.

– Ti si dovela do ovde svadbe. Ja sam ušao čist u ovaj odnos, nemam emocije ni prema kome. Moja suštine je da me batali bivšeg odnosa i mi smo super – nastavio je on.

Miona Jovanović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Miona Jovanović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Sve sam ja, uvela Stanislava, psovala ga, sama se smuvala sa sobom – dodala je Miona.

– Dovela je do toga da ja idem na momačko veče njenog bivšem momka. Poverenje može da se vrati tako što ću da pustim da ode u hotel – pričao je reper.

– Ajde. Meni bi svanulo – poručila bi Jovanovićeva.

– Šta ćeš ako dođe igra istine za njih dvoje u hotelu? – pitao je Marko.

Stanislav Krofak / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Stanislav Krofak / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– To je prag tolerancije, završili smo – odgovorio je Ša.

– Eto, šta on priča. Morala bih da odgovaram na pitanja, a meni se to ne sviđa. Ako sam tamo da li moram? – dodala je Miona.

– Vidiš da bi odgovorila – rekao je Marko.

– Meni nema logike da ustanem i kažem da sam rekla i da nemam šta da kažem, ako sam nešto rekla ja to mogu i da ponovim. Ja to ne radim jer volim, nego jer sam već rekla i samo ponovim – pričala je Miona.

Podsetimo, nakon što je Veliki šef obavestio takmičare o venčanju, Nenad Aleksić Ša napraivo je neviđenu dramu, te je sve vreme pretio Mioni i ubeđivao je da odustane od zadatka, ukoliko ne odbije da će se on diskvalifikovati i da će sebi nauditi.

Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Koja je ovo sprdnja? Šta je ovo na silu? Gde se ovo dešavalo? Šta je ovo? Ja treba da ostanem ovde? Zamisli da idem i da gledam to! Ja to ne bih gledao za 100 života! – podivljao je Ša.

Nakon što je Veliki šef saopštio učesnicima da su gledaoci odlučili da Miona Jovanović i njen bivši momak Stanislav Krofak imaju svadbu u Beloj kući, Nenad Aleksić Ša je zapenio, te joj je postavio ultimatum.

4 thoughts on “Nacija SVEDOČI – Ovo je prvo SUOČAVANJE Stanislava i Mione: Odlučili se za primirje”

  1. Pingback: Prvi put abortirala sa 16 godina - Aneli do sada imala TRI PREKIDA TRUDNOĆE, bliska prijateljica je IZDALA: "I Noru je htela da..." - Elita uživo

  2. Pingback: DRAMA u Beloj kući - Mioni Jovanović POZLILO: Nakon haosa oko venčanja, završila U MUKAMA - Elita uživo

  3. Pingback: Stiglo DIREKTNO UPUTSTVO iz spoljnog sveta - Ceduljica sa DIREKTIVOM dospela u ruke učesnika - Elita uživo

  4. Pingback: Potvrđena TUŽBA epskih razmera - Advokat stigao u "Elitu", ova KRIVIČNA PRIJAVA će mnogima promeniti život iz korena - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website