Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Prvi put abortirala sa 16 godina – Aneli do sada imala TRI PREKIDA TRUDNOĆE, bliska prijateljica je IZDALA: “I Noru je htela da…”

Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić, prošle nedelje je abortirala dete koje je nastalo iz odnosa sa partnerom iz rijalitija – Markom Janjuševićem Janjušem.

“Bićeš u KAVEZU ZA MAJMUNE” Nikad veći okršaj Ša i Stanislava zbog Mione – Krofak ISPONIŽAVAO repera, pa najavio njegovo UNIŠTENJE

Kako Republika saznaje, ovo za nju nije ništa novo jer je Ahmićeva do sada navodno imala čak tri traumatična iskustva sa momcima koji su je gledali kao devojku za zabavu, a ne za porodicu i nešto više. Naime, njena bliska osoba se oglasila i otrkila šokantne detalje.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Aneli nije nimalo naivna i krije da je u ranoj mladosti, tinejdž-danima, a onda i malo kasnije bila raskalašna mlada dama koja je menjala partnere i sa svakim s kojim je bila želela je brak. Ona nije previše pazila šta će ko reći, već je išla, kako je govorila, iskrenim srcem. Iako se sada u rijalitiju ponaša kao da je ovo njena prva kiretaža i da je to veliki stres za nju, to nije istina i to znamo svi koji smo bliski s njom. Za nju je u to tad bilo ko dobar dan. Aneli je imala svega 16 godina kad je prvi put zatrudnela, i to s dečkom iz škole – počinje priču Anelina prijateljica za domaći medij, pa nastavlja:

– Oni su se više družili, bila je to klinačka veza, mladalačka ljubav. Njegovi su tada insistirali da abortira. Nije bila stvar toga da im se ona ne dopada, već da su oboje mnogo mladi da budu roditelji i da njihov sin treba da se školuje i da stvara, pa tek onda da bude roditelj. Tada su je oni odveli na čišćenje. Nije dugo ostala s tim dečakom. Posle toga, kad je imala 20 godina, Aneli je imala muškarca koji je imao ženu i decu. Viđao se s njom iz obesti i zato što mu je bilo zabavno, a ne zato što je hteo nešto ozbiljno. Bio je mnogo ljut kad je skontao da je trudna. Galamio je, zamalo je nije pretukao.

Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Prijateljica Ahmićeve na kraju otkriva i koja je bila treća trudnoća koja je prekinuta.

– Taj oženjeni je bukvalno naterao Aneli na abortus. Odvukao ju je u kliniku i primorao da to uradi. Treći s kojim je zatrudnela bio je stranac, putovala je po belom svetu, imala je mnogo zabave i s*ksa i zatrudnela je. On ju je samo blokirao kad mu je javila da čeka dete. Posle svega desio se Asmin i trudnoća s njim. I Noru zamalo nije abortirala, ali Asmin joj nije dao. On nije znao za sve njene abortuse, pa se brinuo da neće moći kasnije da se ostvari kao majka ako abortira prvi plod. Ovo s Janjušem je njena četvrta kiretaža i nek se ne pravi ucveljena i tužna. Opasna je glumica, ali ovo vam je istina – rekla je Anelina bliska osoba za Republiku.

2 thoughts on “Prvi put abortirala sa 16 godina – Aneli do sada imala TRI PREKIDA TRUDNOĆE, bliska prijateljica je IZDALA: “I Noru je htela da…””

  1. Pingback: DRAMA u Beloj kući - Mioni Jovanović POZLILO: Nakon haosa oko venčanja, završila U MUKAMA - Elita uživo

  2. Pingback: Aneli Ahmić U SUZAMA NAPUSTILA kliniku, otežano hoda - obezbeđenje je DRŽI pod ruku - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website