Nenad Aleksić Ša - rijaliti Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Vesti o SPONTANOM POBAČAJU se šire “Elitom” – Ša zanemeo kad je čuo, pa počeo da očajava: Doziva Mionu

Neša je odmah krenuo da ispituje Mionu šta su sve radili izolovani u prostoriji, ali nije mu se dopalo kada je čuuo da je njegov privatni život na repertoaru igre istine i šta su tvrdnje njegove bivše supruge Vanje.

Nakon što je napustila “Elitu”, Miona Jovanović bacila oko na zauzetog muškarca – treba joj samo nekoliko sati sa njim!

Miona Jovanović i Stanislav Krofak vratili su se u Belu kuću. jovanovićeva je odmah otrčala kod svog dečka Nenada Aleksića Ša i poletela mu u zagrljaj.Aleksić je želeo da sazna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, te je svoju devojku dobro ispitao šta se desilo i o čemu su bivši ljubavnici pričali nakon rijaliti zadatka u kome su glumili venčanje. 

Ipak, bilo mu je jako teško kada je čuo da Krofak tvrdi da je Vanja, njegova bivša supruga, doživela spontani zbog njega

 Je l’ sve okej? Sigurno? – pitao je Ša.

– Da… Mislim je l’ znate nešto? Pričali smo sigurno devet sati, imali smo komunikaciju oko igre istine, tuširanja i spavanja. Imali smo igru istine od 2 do pola 6. Imali smo odvojene masaže, odvojene delove soba. Masažu smo imali u sobi. Ja sam mu rekla da ide u sobu dok sam se masirala išla sam i ja – govorila je Miona.

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Neki kontakt? – pitao je reper.

– Jedino može da ti bude šta smo pričali, devet sati igre istine morali smo da pričamo. Došla je žena da mi radi nokte, normalno smo pričali o našem odnosu, šta se dešavalo, kako mu delujem – dodala je ona.

– Milion teorija mi je u glavi – rekao je Ša.

– Mislila sam da si možda raskinuo sa mnom ako je nešto izvučeno sa igre istine – dodala je ona.

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Nismo odgovarali da i ne, nego smo baš pričali, pričali smo o tebi, Vanji, mojim roditeljima, sve što me je zanimalo ja sam pitala – govorila je Miona.

– Šta za Vanju kad možeš od mene iz prve ruke – rekao je Nenad Aleksić Ša.

– Šta je njemu pričala. Desio se razgovor, samo kroz igru. Pričali smo kako se osećao kad sam to uradila, kad je raskinuo sa mnom, za stvari koje mi je slao. Ja sam sve ispitala, nema šta da te lažem – dodala je Miona uznemireno.

– Da li su ti se pojavile emocije? – pitao je Ša.

– Rekao mi je da sam propala, da sam glupa. On priča o nekom dostojanstvu, ostavio je prostor da će da bude sa Majom. Ja sam rekla da se nadam da će da nam bude bolje, on je rekao da nema šanse, jer je Vanja njemu pričala da je doživela spontani od tvojih scena – dodala je Miona.

– Za odnos svako može da s*re, ti pitaj moj komšiluk. Sve dokaze ću da ti pokažem – rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website