“Stanislav je LJUBAV…” Mionina majka PRESEKLA: Iznela istinu o njenom odnosu sa Krofakom

Miona i Stanislav / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Priznala je koliku podršku pruža svojoj mezimici, a zatim je otkrila šta misli o Krofaku i njegovom odnosu sa Mionom.

Miona Jovanović, poznata učesnica rijaliti programa, nedavno je boravila u luksuznom hotelu sa Stanislavom Krofakom, gde su razmenili intimne razgovore koji su zaintrigirali celu naciju. 

Razgovori su se dotakli najdubljih tema, ostavljajući publiku u iščekivanju razvoja njihove veze.

Međutim, pri povratku na imanje, Miona je napravila neočekivan preokret – poletela je u zagrljaj Ša, što je potpuno promenilo dinamiku njihove interakcije. Ovaj iznenadni potez izazvao je burne reakcije, a najglasnija je bila Mionina majka.

Mionina majka se oglasila na društvenim mrežama, jasno ističući da od veze između Mione i Ša nema ništa. U emotivnom obraćanju, pozdravila je Stanislava, kog je oslovila „zete“, naglašavajući da je on prava ljubav njene ćerke.

Miona Jovanović / Izvor: Instagram printscreen/bnastic.13
Miona Jovanović / Izvor: Instagram printscreen/bnastic.13

– Miona, ne postoji osoba na svetu koja će ti odrediti gde ideš i šta radiš. Nećeš padati na laži, ucene, ponižavanja, javne izjave da imaš neku šifru i da moraš kod psihijatra. Da li si svesna kakva ti osoba određuje gde ćeš da živiš? – napisala je Mionina majka, dodajući:

– Manipulacijama je uskoro kraj, na oči progledaj. Pozdrav za jedinog džentlmena Pantera, našeg zeta i tvoju ljubav – zaključila je majka Mione Jovanović, otkrivajući snažnu podršku Stanislavu.

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i kako će Miona odgovoriti na ovaj emotivni apel svoje majke, dok se nacija pita koji će sledeći korak biti u ovom uzbudljivom ljubavnom trouglu.

Miona Jovanović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Miona Jovanović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Miona je danas gostovala u emisiji kod Milene Kačavende i tada otkrila šta se dešavalo za vreme njenog boravka u hotelu sa Krofakom.

-Bilo mi je prvo neprijatno, ušli smo tamo, imali smo masažu, to me opustilo. Zaista je bilo u početku neprijatno, ali ubrzo nakon toga sam se opustila. Ne bi bilo normalno da na prvu pričam sa njim jer nismo imali komunikaciju. Stvarno sam pričala najiskrenije, najopuštenije. To što sam rekla za Selce, nisam imala nameru. Naravno neću ići sad – rekla je Miona.

-Da li misliš da je velika većina učesnika bila ljubomorna? – upitala je Milena.

-Mislim da da. Ja sam bila sama sebi prelepa, ali nisam toliko obraćala pažnju, imala sam preča posla, gledalaa sam da ispoštujem sve. Moguće da su neki ljudi bili ljubomorni – rekla je Miona.

Stanislav Krofak / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Stanislav Krofak / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

-Koliko procenata misliš da ćete ti i Ša biti zajedno napolju? – upitala je Milena.

-Sigurna sam da ćemo izađi zajedno, ali da ćemo napolju, ne znam. Jutros sam sanjala nas dvoje, baš je bio realan san – rekla je Miona.

-Cilj mi je da odmorim, želim da odem na odmor i odmah neka pesma nešto – rekla je Miona.

-Jel ostaje dogovor da ćete ti i Ša snimiti duet? – upitala je Milena.

-Biće, biće nadam se – rekla je Miona.

3 thoughts on ““Stanislav je LJUBAV…” Mionina majka PRESEKLA: Iznela istinu o njenom odnosu sa Krofakom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *