Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube Printscreen/Zadruga

Pogled unezveren, telo se trese kao želatin: Najpotresniji prizor za 10 meseci “Elite”, Ša nije dobro, vilica se ukočila, Miona ga je dokusurila

Ovaj potez svoje devojke nikako nije očekivao.

Nenad Aleksić Ša mesecima unazad proživljava pravu agoniju kroz odnos sa Mionom Jovanović, a zajednički jezik nikako ne mogu da pronađu. 

Jelena je prevarila Ivana, ali NAJGORE tek sledi – nove tvrdnje se pojavile u Eliti: Sledi još raskrinkavanja

Ša je već poznat kao neko ko nema poverenja u svoje partnerke, te često iskazuje ljubomoru, a kao “trešnjica na torti” pre nekoliko dana je organizovana svadba Mione i njenog bivšeg dečka iz spoljnog sveta Stanislava Krofaka, po želji njihovih fanova. U celom haosu, Ša je bio kum… 

Ovo venčanje, iako fiktivno, bilo je dovoljno da reper deset dana pred kraj rijalitija potpuno izgubi kompas, te su svađe sa Mionom sve učestalije i žustrije. 

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša / Izvor: Tv Pink Printscreen
Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša / Izvor: Tv Pink Printscreen

Iako su razgovarali u nekoliko navrata, a cilj je bio da Nenad sazna sve detalje njenog boravka u hotelu sa Krofakom, danas su ponovo napravili haos. Naime, Miona se naljutila jer je prespavala pola dana, za šta je okrivila Ša jer je nije probudio. 

Reper se u početku pravdao da je pokušavao da je probudi, što su potvrdili i ostali učesnici, ali je Miona ostala pri svojim izjavama i doslovno ga dovela do ludila. 

Ša je počeo da baca nameštaj, a potom je kao furija izleteo iz kuće na kapiju gde je pokušavao da se smiri, ali bezuspešno. 

Nenad Aleksić Ša / Izvor: Tv Pink Printscreen
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Tv Pink Printscreen

Pogled mu je delovao veoma unezvereno, dok mu je celo telo drhtalo poput pruta, a dok su ostali učesnici pokušavali da ga smire samo je ponavljao kako više ne može da izdrži, te da moli da ga puste napolje. 

Mnogi smatraju da je ovaj prizor i rastrojstvo Nenada Aleksića Ša jedna od najpotresnijih scena čitave sezone, te se mogu pročitati komentari kako ga ljudi saželjavaju… 

Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube Printscreen/Zadruga
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube Printscreen/Zadruga

Kako je to izgledalo pogledajte na snimku ispod: 

3 thoughts on “Pogled unezveren, telo se trese kao želatin: Najpotresniji prizor za 10 meseci “Elite”, Ša nije dobro, vilica se ukočila, Miona ga je dokusurila”

  1. Pingback: "Stanislav je LJUBAV..." Mionina majka PRESEKLA: Iznela istinu o njenom odnosu sa Krofakom - Elita uživo

  2. Pingback: Stanje Aneli Ahmić loše: Ne može sebi da oprosti prekid trudnoće - Izlazim... - Elita uživo

  3. Pingback: Vesti o SPONTANOM POBAČAJU se šire "Elitom" - Ša zanemeo kad je čuo, pa počeo da očajava: Doziva Mionu - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website