Ivan i Jelena Marinković / Izvor: YouTube/printscreen/Zadruga

Nakon što je Jelena ZUBIMA pokušala da mu OTKINE NOS, Marinković podeno produkciji zahtev za HITAN IZLAZAK iz rijalitija

Takmičari rijalitija “Elita” optužili su Jelenu Marinković da je prevarila Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem, što je izazvalo haos za crnim stolom. Nakon duže rasprave, Ivan Marinković je najavio razvod braka, dok neslaganja i fizički obračuni nisu novina za ovaj bračni par.

Jelena je prevarila Ivana, ali NAJGORE tek sledi – nove tvrdnje se pojavile u Eliti: Sledi još raskrinkavanja

Noćas su takmičari rijalitija “Elita” optužili Jelenu Marinković da je prevarila Ivana Marinkovića u zatvoru sa Urošem Rajačićem

Jelenina drugarica, Stefani Grujić, je otkrila šta joj se Marinkovićeva poverila, a onda je nastao haos za crnim stolom.

Marinković je nakon duže rasprave sa svojom emotivnom partnerkom najavio razvod braka (detaljnije OVDE).

Ljubav boli

Međutim, neslaganja, pa čak i fizički obračuni nisu novina za ovaj bračni par.

Kada su Ivan i Jelena sklopili brak u septembru prošle godine, javnost je pomislila da je blagostanje konačno zavladalo njihovim odnosom, ali u “Eliti” se sve menja…

Inače, bračni par je tokom učešća u rijalitiju “Parovi” frapirao javnost svađama koje su se neretko završavale fizičkim obračunima. 

Jelena i Ivan Marinković / Izvor: YouTube/printscreen/Zadruga
Jelena i Ivan Marinković / Izvor: YouTube/printscreen/Zadruga

Marinković je više puta dobio batine od svoje izabranice, a šutiranje, davljenje, udarci u glavu i u nos, samo su neki od mnogih Jeleninih napada na Ivana. 

Marinkovićka, tada Ilićeva, nije mogla da se obuzda kada bi njen izabranik konuzumirao alkohol, te je na svako njegovo prepuštanje poroku reagovala nasiljem.

O tome svedoče brojni snimci koji su tada kružili društvenim mrežama i koji su naišli na more osuda. 

Jelena i Ivan Marinković / Izvor: TV Happy printscreen
Jelena i Ivan Marinković / Izvor: TV Happy printscreen

Jelena je tokom učešća u “Parovima” krvnički napala, tukla i pokušala zubima da mu odgrize nos.

Ivan je tada molio produkciju da ona napusti vilu u Zemunu, a takođe rekao i da zna da će ona već sutra biti bolje, kada popije lekove za smirenje, i napomenuo da je voli najviše na svetu i da je on kolateralna šteta njenog ponašanja. 

Jelena je neko vreme smireno slušala šta on govori, a onda se iznervirala i nasrnula na Ivana. Lupilamu je šamar i počela da ga guši. 

Jelena je takođe i Ivana optužila za fizičke sukobe van rijalitija.

Ivan Marinković, Jelena Ilić / Izvor: Srbija Danas
Ivan Marinković, Jelena Ilić / Izvor: Srbija Danas

 – Agresivcu, što se kriješ? Hoćeš da mi polomiš vrat, kao kod kuće? Nemaš strpljenja. Idi u Tajnu sobu da daš izjavu, bolesniče. Smradino jedna – zaprepastila je ona tada javnost.

Eskalacija sukoba Ivana i Jelene

Sukob je eskalirao 2021. godine. Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić zadao 3-4 udarca otvorenom šakom u predelu glave (šamara), a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. 

Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta. 

Ivan i Jelena Marinković / Izvor: Instagram/printscreen/ivanmarinkovic79_official
Ivan i Jelena Marinković / Izvor: Instagram/printscreen/ivanmarinkovic79_official

Njemu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i zabrana prilaska. 

Prema tadašnjim saznanjima, komšije su prijavile da se u stanu u kome su živeli Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi. 

3 thoughts on “Nakon što je Jelena ZUBIMA pokušala da mu OTKINE NOS, Marinković podeno produkciji zahtev za HITAN IZLAZAK iz rijalitija”

  1. Pingback: Pogled unezveren, telo se trese kao želatin: Najpotresniji prizor za 10 meseci "Elite", Ša nije dobro, vilica se ukočila, Miona ga je dokusurila - Elita uživo

  2. Pingback: "Stanislav je LJUBAV..." Mionina majka PRESEKLA: Iznela istinu o njenom odnosu sa Krofakom - Elita uživo

  3. Pingback: MIONINI RODITELJI IZAZVALI HAVARIJU u Šimanovcima, Ša poplaveo od muke, nazvali ga psom, pa stali u odbranu Krofaka! - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *