Miona Jovanović / Izvor: FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Nakon što je napustila “Elitu”, Miona Jovanović bacila oko na zauzetog muškarca – treba joj samo nekoliko sati sa njim!

I dok svi tipuju na Stanislava Krofaka, istina je mnogo, mnogo drugačija…

(VIDEO) Snimak Jelene i Uroša koji smo svi čekali – Produkcija “Elite” objavila: Ivanu će se slošiti kada vidi

U poslednjoj epizodi emisije “Magazin In”, voditeljka Sanja Marinković je postavila intrigantno pitanje takmičarkama rijalitija “Elita”: “Sa kojim muškarcem od takmičara rijalitija bi provela nekoliko sati bez kamera?”.

Među ponuđenim opcijama bili su Anđelo RankovićMarko Janjušević Janjuš i Stanislav KrofakMiona Jovanović je bez razmišljanja izabrala Anđela Rankovića, trenutnog partnera njene jako dobre drugarice i cimerke na imanju u Šimanovcima. 

Magazin In / Izvor: Printscreen/Pink.rs
Magazin In / Izvor: Printscreen/Pink.rs

Miona je otkrila da je njen izbor Anđelo, što je iznenadilo mnoge u studiju. Kako je objasnila, Anđelo je osoba sa kojom se odlično slaže i koju smatra zanimljivom ličnošću.

– Nekoliko sati bez kamera u sobi. Smatram ga korektnom osobom, dobar mi je drug, momak moje najbolje drugarice – rekla je Miona. 

Za to vreme, kamera je zumirala izraz lica Anite Stanojlović, koja je osmehom pokušala da prikrije koliko joj zapravo smeta izjava njene dobre drugarice. Da li je zbog ovoga na pomolu još jedna drama, ostaje nam da ispratimo do 13. jula, kada se završava takmičerenje koje traje od početka septembra. 

Aneli bi rodila dete Anđelu

Popularna emisija “Magazin In,” koju vodi Sanja Marinković, ovog vikenda je ugostila nekoliko učesnica “Elita”.

Aneli Ahmić, Maja MarinkovićMilena Kačavenda, Anita Stanojlović i Miona Jovanović su svojim prisustvom i pričama zagrejale atmosferu. Ove dame, poznate po svom učešću u popularnom rijalitiju podelile su sa gledaocima iskustva iz života u Beloj kući

Sanja Marinković je vešto vodila razgovor, postavljajući pitanja koja su otkrila mnogo više o gostima nego što su gledaoci očekivali.

U jednom momentu voditeljka je postavila pitanje Aneli Ahmić.

 – Kojem muškarcu iz rijalitija bi rodila dete – glasilo je pitanje, a ponuđeni učesnici bili su Stanislav Krofak, Anđelo Ranković i njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš.

– Anđelo. Moram biti iskrena, po meni je on onako muškarac koji najviše pazi svoju devojku, koji je privržen. Smatram da će biti dobar otac i dobar suprug – odgovorila je Ahmićeva.

Svi su u tom momentu pratili reakciju Rankovićeve sadašnje devojke, Anite Stanojlović, koja je u tom momentu bila gost u emisiji. Matorina bivša imala je “kiselu” reakciju kada je Ahmićeva rekla da bi njenom izabraniku rodila dete, a kako će njihov odnos izgledati nakon ovoga, ostaje nam a ispratimo.

Podsetimo, 21. jun je datum kog će se Aneli Ahmić sećati zauvek. Nakon kratkotrajne sreće koja ih je obasjala nakon što su saznali da će postati roditelji, Marko Janjušević Janjuš i bosanskohercegovačka starleta nedugo posle prelepih vesti su raskinuli, a ona odlučila da ode na takozvano “čišćenje”.

Njeno mišljenje variralo je iz dana u dan. Premišljala se, razmišljala o budućnosti sa bivšim košarkašem, o maloj Nori koja je čeka napolju. I, konačno, nakon posete ginekologu, bilo je definitivno da neće zadržati bebu. 

Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs
Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs

4 thoughts on “Nakon što je napustila “Elitu”, Miona Jovanović bacila oko na zauzetog muškarca – treba joj samo nekoliko sati sa njim!”

  1. Pingback: Nakon što je Jelena ZUBIMA pokušala da mu OTKINE NOS, Marinković podeno produkciji zahtev za HITAN IZLAZAK iz rijalitija - Elita uživo

  2. Pingback: Pogled unezveren, telo se trese kao želatin: Najpotresniji prizor za 10 meseci "Elite", Ša nije dobro, vilica se ukočila, Miona ga je dokusurila - Elita uživo

  3. Pingback: Stanje Aneli Ahmić loše: Ne može sebi da oprosti prekid trudnoće - Izlazim... - Elita uživo

  4. Pingback: Vesti o SPONTANOM POBAČAJU se šire "Elitom" - Ša zanemeo kad je čuo, pa počeo da očajava: Doziva Mionu - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *