Filip Car / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga/Shutterstock

Nakon tvrdnji da se ženi, ali ne sa Aleksandrom Nikolić, oglasio se Filip Car – vodi pred oltar drugu devojku?

Nakon tvrdnji njegove bivše devojke Aleksandre Nikolić da će Car da oženi Maju Marinković, oglasio se i kontroverzni momak iz Crikvenice.

(VIDEO) Snimak Jelene i Uroša koji smo svi čekali – Produkcija “Elite” objavila: Ivanu će se slošiti kada vidi

Aleksandra Nikolić je potvrdila u emisiji kod Dušice Jakovljević da više nije u vezi sa Filipom Carem i da od venčanja neće biti ništa. Njih dvoje su se verili pre više od godinu dana u šestoj sezoni rijalitija Zadruga, a potom su i dobili ćerku Leonu, ali ni to nije pomoglo da učvrtse svoj odnos i d aje kontroverzni momak iz Crikvenice odevede pred olatar. Aleksandra je takođe iznela tvrdnje da njen bivš partner Car može slobodno da oženi Maju Marinković a da će im ona rado biti kuma.  

Zasigurno, Nikolićeva nikada nije izgledala lepše, a kako je i sama istakla, nju je majćinstvo potpuno transformisalo na bolje, te nema sumnje da je shvatila da može samostalno da odgaja svoju ćerku koja joj postala centar ličnog univerzuma.

Smatra da će se Car oženiti Majom 

– Osoba je pitala Miljanu da li je mogu u osmom mesecu da izgubim bebu. Šta ja da pričam o toj osobi? Što se tiče nje i Stanislava ne mislim da se zaljubila, mislim da je zanima samo jer je odbija. Kad on popusti njoj to neće biti zanimljivo. Tad će možda da zove Filipa, a što se mene tiče mogu da im kumujem na svadbi – pričala je Aleksandra.

Ipak, Aleks ne želi da ružno priča o Caru.

Aleks Nikolić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Aleks Nikolić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Filip je otac mog deteta i neću pričati ništa ružno o njemu. On i ja kao par nismo mogli da funkcionišemo, neke stvari nisu mogle da se gurnu pod tepih. Čaša kada jednom pukne, možeš da je lepiš iznova i iznova, ali uvek će nešto cureti. Meni su se neke stvari uvek vraćale i dolazilo je do nesuglasica, ali to njega ne umanjuje kao oca mog deteta – rekla je Aleks i otkrila kakav je Filip kao otac:

– Mogu ti reći da je skroz okej otac, ali o nekim dubljim temama bi morala sa njim da porazgovaraš. On je u Crikvenici, kada god poželi može da dođe da vidi Leonu,  ja nemam ništa protiv. Leona je jako mala, ima dva i po meseca i ne bih je maltretirala po ovim vrućinama da je vodim u Hrvatsku. Što se mene tiče, nas dvoje ćemo imati korektan odnos i neće imati problema sa mnom. On je otac mog deteta i to će tako biti zauvek – rekla je Nikolićeva i dodala:

Oglasio se i Filip

Nakon ovoga se oglasio i Filip, koji je na Instagramu imao misterioznu poruku.

– Samo se udalji, sve ćeš da vidiš jasnije – piše u snimku, a neki su to protumačili kao poruku Nikolićevoj, s obzirom da su se razdvojili i žive u drugim državama.

Filip Car / Izvor: Instagram printscreen/filip_car_capo_ck
Filip Car / Izvor: Instagram printscreen/filip_car_capo_ck

Podsetimo, Car u poslednje vreme na svojim društvenim mrežama kači slike sa ogromnim zlatnim krstovima oko vrata. Niko ne zna da li je reč o imidžu ili se Car okrenuo veri.

3 thoughts on “Nakon tvrdnji da se ženi, ali ne sa Aleksandrom Nikolić, oglasio se Filip Car – vodi pred oltar drugu devojku?”

  1. Pingback: Nakon što je napustila "Elitu", Miona Jovanović bacila oko na zauzetog muškarca - treba joj samo nekoliko sati sa njim! - Elita uživo

  2. Pingback: Nakon što je Jelena ZUBIMA pokušala da mu OTKINE NOS, Marinković podeno produkciji zahtev za HITAN IZLAZAK iz rijalitija - Elita uživo

  3. Pingback: "Stanislav je LJUBAV..." Mionina majka PRESEKLA: Iznela istinu o njenom odnosu sa Krofakom - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website