Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Jelena je prevarila Ivana, ali NAJGORE tek sledi – nove tvrdnje se pojavile u Eliti: Sledi još raskrinkavanja

Ne pamti se da je neka afera isplivala tek pred samo finale Pinkovog rijalitija, ali “Elita 7” nas je naučila da očekujemo neočekivano. Uroš je istakao Janjušu da će morati da otkrije šta se zbilo u zatvoru sa Jelenom.

Jelena isprebijala Ivana Marinkovića naočigled svih – udarci supruge preljubnice pucali po Marinkovićevom obrazu

Kako se finale rijalitija “Elita” približava, situacija u kući postaje sve napetija. Gledaoce i učesnike posebno zanima jedno pitanje: da li je Jelena Marinković zaista prevarila svog supruga Ivana Marinkovića?

Razgovor između Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Rajačića ispred izolacije i rehabilitacije otkrio je detalje koji su dodatno zagrejali atmosferu. Uroš Rajačić, jedan od najintrigantnijih takmičara, prošle večeri je priznao sve o svojoj, navodnoj, aferi Dargu Tanasijeviću. Sada svi sa velikim neswtrpljenjem očekuju da li će se pojaviti i snimak koji to i dokazuje. Ipak, najgore je Ivanu Marinkoviću koji nije ni mogao da sluti da će mu se ovako nešto desiti nekoliko dana pred kraj sedme sezone.   

 – Čudan rukopis bio? – upitao je Janjuš.

– Ma jok, čitak, ženski rukopis – rekao je Uroš.

– Stvarno – upitao je Janjuš.

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Ne znam šta da radim, ne znam kako dalje. Ja znam da ću nešto morati da kažem, ali ne znam šta. Oni su danas pustili snimak, ali to nije ništa. Ja sam svestan da ću danas morati nešto da kažem ali ne znam šta – dodao je Uroš.

– Ona je tu u problemu, nisi ti – rekao je Janjuš.

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Ne znam, nije mi jasno kako se tako lako desilo sve – rekao je Rajačić.

Uroš se očigledno dvoumi da li sve da prizna ili će pokušati da zaštiti Jelenu. ipak, psotavlja se pitanje da li uopšte govori istinu, pošto je Jelena sve do sada porekla. 

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Rajačić tvrdi da se afera dogodila

Uroš je u Darku priznao da je imao aferu sa udatom Jelenom. 

– Nakon zatvora, Jelena se poverila Stefani o tome šta smo imali. Stefani ne laže, sve je istina. Posle toga, počela je da mi piše porukice, koje je Stefani prenosila, a ja ih imam kod sebe. Ja sam od prvog mometa jasan, nemam emocije prema Jeleni. Ivan najavljuje meni razgovor sa njim, nemam problem da mu priznam sve – istakao je Rajačić.

 Jelena negira

– Šta je bilo onda u zatvoru? – upitao je Darko.

– On je došao posle mene, imali smo samo jedan dušek i tu je pored mene legao. Ništa nije bilo. Nemam emocije nikakve, ne gledam ga. Ceduljice nikakve nisam pisala – kazala je Jelena.

Ona je takođe i napala Ivana Marinkovića optužujući ga da uživa što je glavna tema. Sa druge strane marinković je potvrdio da će se razvesti ako se preljuba ispostavi kao istinita.

Your Website