Miljana, Siniša i Marija Kulić / Izvor: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas

POZLILO MU JE – Drama ispred Miljanine kuće u Nišu, besan Siniša Kulić odmah IZLETEO NAPOLJE – Marija povukla drastičan potez

Od kontroverzne rijaliti učesnice ni traga ni glasa!

Nakon što je sinoć diskvalifikovana iz “Elite”, Miljana Kulić vratila se u porodični dom u Nišu.

Kako je domaći medij preneo, ispred kuće popularne rijaliti učesnice nešto posle 17 časova nastala je prava drama.

Miljana Kulić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Miljana Kulić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Naime, jednom momku je pozlilo upravo ispred Miljaninog dvorišta. Kako Republika saznaje, Marija nije htela da izlazi napolje jer nije želela da se snima, ali je Miljanin otac Siniša Kulić odmah izleteo napolje kako bi video šta se dešava sa momkom kom se slošilo od vrućine. 

Marija Kulić / Izvor: Srbija Danas
Marija Kulić / Izvor: Srbija Danas

On je odmah pitao dečka iz komšiluka kako je, ali je besneo zbog činjenice da je Miljana diskvalifikovana i da nije nastavila učešće u rijalitiju tik pred finale.

Siniša Kulić / Izvor: Srbija Danas
Siniša Kulić / Izvor: Srbija Danas

Prethodno, kako prenosi domaći medij komšije Kulića otkrile su šta misle o poznatoj porodici.

– Miljana je predobra, baš je ljubazna! Od detinjstva, od malena, družila se sa mojom majkom… Promenila se, dobila pare, pa se promenila… Ona je nas zaboravila, više nam se ne javlja, majka se javlja i Siniša, ali ona ne – pričaju komšije za Republiku. 

Ono što je pomalo frapantno jeste činjenica da je Miljana samo ove sezone diskvalifikovana već drugi put, i to samo pet dana pre velikog finala.

Podsetimo, Miljana je u januaru ove godine fizički nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, kada je po hitnom postupku izbačena iz rijalitija, a produkcija je i tada poslala pismo u Belu kuću, potražujući od Nišlijke 100.000 evra. 

– Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić hitno diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Pink TV će potražiti sto hiljada evra u skladu sa ugovorom – glasilo je saopštenje produkcije u rijalitiju.

Nakon toga, Miljana je ubrzo vraćena u rijaliti, a sada se svi pitaju da li joj je produkcija oprostila kaznu ili će sada Miljana morati da plati 150.000 evra.

Miljana noćas pokušala da pobegne, pa podivljala

Sinoć je održano Izbacivanje, a Miljana je nakon saopštenja procenata počela da divlja, a prema pismu koje je stiglo od Velikog šefa, njeno ponašanje sada snosi posledice koje su je koštale opstanka u rijalitiju.

Odmah nakon što je Nikola Lakić izbačen kao zadrugar koji je imao najmanji procenat glasova publike, Miljana je pokušala da pobegne sa imanja. Obezbeđenje je počelo da je juri po imanju kako bi sprečilo da dođe do toga da povredi sebe ili nekoga i da ne polomi inventar Velikog šefa.

– Nemoj Miljana da bežiš. Miljana, Miljana – pokušavao je da je dozove Uroš Stanić.

– Šta joj procenti napraviše, je l’ moguće ovo? Sve ovo radi zbog procenata. Šta je ovo majko mila  – rekao je Uroš Rajačić.

–  Miljana beži zbog procenata – vikao je Stanić.

Uroš Rajačić se potom žalio Urošu Staniću da ga je Miljana gađala ogromnim kamenjem, a sudeći prema komentarima na društvenim meržama Kulićeva je navodno gađala i obezbeđenje.

– Au druže, znaš kolikim me je kamenčugama gađala, veličine pesnice. Je l si lud? Pogodila me je jednim ovde. Druže samo je mene gađala, je l si video da me je pogodila – rekao je Uroš Rajačić.

– Gađala je i mene – rekao je Stanić.

Na društvenim mrežama je osvanuo još jedan snimak na kom se čuje kako Miljana preti produkciji.

Miljana Kulić / Izvor: Srbija Danas
Miljana Kulić / Izvor: Srbija Danas

3 thoughts on “POZLILO MU JE – Drama ispred Miljanine kuće u Nišu, besan Siniša Kulić odmah IZLETEO NAPOLJE – Marija povukla drastičan potez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website