“BRZO ĆE DOĆI SUDNJI DAN” Nakon STRAVIČNIH PRETNJI, Tanasijeviću prave SAČEKUŠU – obelodanio prepiske! JEZIVO!

Šarmantni voditelj rijalitija ”Zadruga” Darko Tanasijević na svom profilu na Instagramu obelodanio je jezive pretnje koje je dobio od anonimne devojke, koja ga ne podnosi.

Naime, voditelj je odlučio da se javno bori protiv nasilja na internetu, te je obelodanio kakve grozote dobija u direktnim porukama na društvenoj mreži. Nepoznata osoba uputila mu je niz gnusnih uvreda, u kojim je vređala na samo voditelja, već i njegovu majku.

No, kako se televizija bori protiv svakog oblika nasilja, Darko je odlučio da javno iznese sve pretnje, te se tim povodom oglasio:

– Da ne kačim i ostale idiote. Eto, da vidite ko nas sve okružuje, kakvi su ljudi među nama. Ljudi?! Što brže ozdravljenje želim. Vodite računa šta izgovarate i šta pišete na društvenim mrežama. A, ovi što prete, da će mi doći brzo “sudnji dan”, da će me sačekati tamo ili ‘vamo. Njima će se baviti nadležni organi – napisao je Tanasijević na Instagramu.

Foto: Instagram/darko.tanasijevic

Tanasijevića je kontaktirao domaći portal, a on je povodom sajber nasilja koje trpi imao da poruči sledeće:

– Razumem ostrašćenost pojedinih fanova učesnika, ali na sajber nasilje i pretnje smrću neću ćutati. Sve to što rade jeste krivično delo, stvari treba nazvati pravi imenom. Javna sam ličnost, ali ne i džak za udaranje. Nažalost, često se radi o osobama koje imaju decu, unuke, pa se zapitam kakve to vrednosti, stavove i model ponašanja prenose na nove generacije, na svoje najmilije. Ja sam odlično, ništa me neće poremetiti, pa ni ovo, a pitanja ću postavljati svakome, bez izuzetaka, i svoj posao nastaviti da radim profesionalno i objektivno – rekao je Darko.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

One thought on ““BRZO ĆE DOĆI SUDNJI DAN” Nakon STRAVIČNIH PRETNJI, Tanasijeviću prave SAČEKUŠU – obelodanio prepiske! JEZIVO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website