HITNA HIRURŠKA INTERVENCIJA! Dejan Dragojević VAN SEBE! Otkrio DETALJE RAZGOVORA sa PRODUKCIJOM

Učesnica aktuelne sezone Zadruge Aleksandra Nikolić, poznata po nadimku Aleks Mima i emotivnoj vezi sa rijaliti pobednikom Dejanom Dragojevićem, doživela je ozbiljan zdravstveni problem, zbog čega je završila na operacionom stolu.

Zadrugarki je u rijalitiju pukao silikonski implantat u dojci, zbog čega je morala na hitnu hiruršku intervenciju.

Aleksandra Nikolić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Kada je do pucanja došlo, Aleks je trpela nesnosne bolove u predelu celog grudnog koša, nakon čega su joj urađena čak dva ultrazvuka, a prekjuče je hitno operisana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Njen dečko Dejan Dragojević otkrio je kako je prošla operacija, kako se Aleksandra oseća, kao i da li se i kada vraća u Zadrugu.

– Aleksandra i ja se nismo čuli, od mene se krije svaka informacija o njenom trenutnom stanju – počinje Dejan, i dodaje:

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Ne mogu da je zovem telefonom, posete su zabranjene, ne znam koliko će dana ostati u bolnici. Sve što sam saznao, saznao sam od produkcije, a to je da je operacija završena, da se probudila iz anestezije i da je doktor zadovoljan kako je sve prošlo. Čuo sam se sa njenom majkom Slovenkom, ali ni ona ne zna više detalja.

Dejan je otkrio i kada se Aleksandra vraća u šou, ali naglasio da uprkos novonastaloj situaciji on ne planira da se useli u „belu kuću“.

Aleksandri su izvađeni stari silikoni koji su se izlizali i počeli da smetaju njenom tkivu, nisu sasvim pukli koliko sam shvatio. Narednih 10 do 15 dana ona će imati previjanja u bolnici. Nakon toga će se vratiti u Zadrugu na dalji oporavak, ali ja neću ući u rijaliti – rekao je Dejan na kraju razgovora.

1 thought on “HITNA HIRURŠKA INTERVENCIJA! Dejan Dragojević VAN SEBE! Otkrio DETALJE RAZGOVORA sa PRODUKCIJOM”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website