“IMAM PLAN, JELENA JE UZ MENE!” Ivan OTKRIO SVE o borbi za STARATELJSTVO – Miljana se UHVATILA ZA GLAVU

Miljana Kulić je u subotu uveče ušla u šestu sezonu “Zadruge”, gde je od septembra i otac njenog deteta Ivan Marinković. 

Ivan i Miljana nisu u dobrim odnosima, a otkako je počela ova sezona, njih dvoje se svakodnevno sukobljavaju zbog toga što Marinković nije prisutan u životu njihovog sina Željka. Kako je sinoć rekao, Ivan se nada da će ostvariti kontakt sa svojim detetom onog trenutka kada mali Željko sa bakom Marijom uđe u rijaliti. 

Ipak, nastala je prava drama kada se povela priča o Ivanovoj devojci iz spoljnog sveta, Jeleni Ilić, koja je za medije izjavila da će pomoći Ivanu u borbi za starateljstvo, odnosno da želi da se Miljani oduzme dete. 

Ivan Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Budući da ponavljaš to već nekoliko puta, verujem da je Jelena to izjavila. Jelena je stupila sa mnom u vezu znajući šta sam uradio, odnosno da sam napravio dete, i od prvog dana je bilo priče o tome, to je tema koja neće da zataji. Jelena je uvek mene podržavala u svim mojim namerama i vrlo dobro zna da sam ja hteo da to sve ide polako i spontano. Mogu da pretpostavim zašto Jelena sad tako govori, verujem da je ogorčena na Miljanu zbog njenog ponašanja, jer do momenta kada smo otišli za Niš, to znamo samo ja i ona, to u medijima nije bilo, Jelena je imala više nego korektno mišljenje o Miljani i simpatisala je kao rijaliti učesnika – započeo je Marinković, dok su ga ostali zadrugari nemo slušali. 

– Jelena je čak većim delom bila inicijator naše posete prošle godine ovde u Šimanovcima kada smo doneli te poklone, iako ja tada isto nisam hteo to da radim da se ne bi pričalo kako sam to uradio zbog kamera i medija. Sve se to promenilo onog trenutka kada smo otišli za Niš, gde nas je takođe Miljana pozvala i čak je insistirala da dođem sa Jelenom, ali je moja devojka bila svedok Miljaninog ponašanja i negde se po prvi put uverila u sve ono što sam ja pričao, što je čitala i čula o ponašanju Miljane Kulić. Nakon toga, Jelena jeste bila ogorčena. 

Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Objasni šta si mislio kada si rekao na pitanjima novinara “Ja sada znam šta ću uraditi kada izađem” – prekinuo ga je Milan Milošević. 

– Verujem da je to pogrešno protumačeno, neću ništa uraditi, ja ovde moram da prođem kroz taj “program rehabilitacije” između mene i Miljane, ali naš odnos ne postoji već godinama, a napolju sam planirao da taj odnos koji ovde započnem, čak sam se i raspitivao jer ja stvarno ne znam kako to funkcioniše i da li ću ja uopšte moći da imam kontakt sa detetom, neću uraditi to na šta se aludira – kaže Marinković.

– Tvoja devojka aludira na borbu za starateljstvo… – rekao je voditelj. 

– To je ona rekla, ja to nisam izgovorio. Sad sam između svega toga jer verujem svojoj devojci i verujem da nije bez razloga došlo do te krupne rečenice. Moj stav iz ove perspektive nije takav, da imam neki kontakt sa spoljnim svetom i da nešto znam, možda bih drugačije reagovao. Moj plan i pre nego što sam ušao ovde bio je da sa Željkom ostvarim prvobitni kontakt i da se to nastavi napolju. 

One thought on ““IMAM PLAN, JELENA JE UZ MENE!” Ivan OTKRIO SVE o borbi za STARATELJSTVO – Miljana se UHVATILA ZA GLAVU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website