TUČA BRENDONA I MAJE MARINKOVIĆ – žestoko ZARATILI, velika svađa: Spominju POLICIJU i izdaju PRIJATELJSTVA

U toku je raspodela budžeta Branislava Radonića Brendona. Mali budžet dobio je Adam Đogani.

– Da li je moguće opet, smorio si me? Očekivao sam sad bar srednji – pobunio se Adam.

– Dobila ti je devojka srednji. Nemoj da ispadneš materijalista, pusti da se upoznamo i porazgovaramo. Dozvoliću ti da mi priđeš, kažeš u čemu si se promenio, kao i ja – rekao je Brendon.

– Ti si rekao da nikad ne zaboravljaš – dodao je Adam.

– Proveo sam previše vremena sa jednom osobom, ostale sam zapostavio. Tu sam da se rekonektujem. Pozdrav za Lunu – dodao je Radonić.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Mali budžet je dobila Valentina Stanković.

– Ja sam sve uvideo, vaše ponašanje, stavove, kako želite da se kotirate. Ne znam zašto su neki ljudi u rijalitiju. Valentina, dajem ti mali budžet, smatram da treba samo malo da se primiriš – rekao je Brendon.

– Maja je jako kvalitetna rijaliti zadrugarka, ali prodaš čoveka za minut. Tako sam i ja tebe. Dobra si, manje inteligentna. Što me gledaš tako k*rčevito? Ne zanima me tvoje ludilo danas. Gotivim te, ništa ti ne zameram. Takva si kakva si. Izgledaš mi u nekim situacijama kao klizačica na ledu. Da li ti je dovoljno ovo? – pitao je Brendon i pružio joj je srednji budžet.

– Navikla sam na velike budžete u “Zadruzi”, ali okej – dodala je Maja.

– I mnogo se k*rčiš što sediš na garnituri – rekao je on.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Tako sam u mogućnosti. Ne možeš da kažeš da sam ja u stanju da prodam čoveka za dva minuta. Ja svoje prijatelje poštujem. Kad si me iskoristio za svoj Jutjub kanal, ja sam ti uzvratila, stavila tvoju adresu – uzvratila je Marinkovićeva.

– A ti kao nisi bila kod mene, nije bila policija, nisi tukla Cara, nije Fran pušio one cigarete, usmrdeo mi ceo stan… – dodao je Brendon.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

One thought on “TUČA BRENDONA I MAJE MARINKOVIĆ – žestoko ZARATILI, velika svađa: Spominju POLICIJU i izdaju PRIJATELJSTVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website