ALEKS SE ZAMERILA PRODUKCIJI! Napravila haos, sledi SUROVA KAZNA – Uradila je STROGO zabranjeno!

Prekid prijateljstva Aleksandre Nikolić i Milice Veselinović je jedna od najaktuelnijih tema u Zadruzi poslednjih dana, a o tome se pričalo i sinoć tokom emisije “Pitanja novinara”. 

Zvezdan Slavnić i Miljan Vračević su komentarisali odnos dve zadrugarke: 

– Deluje mi dobro iscenirano ako ništa drugo. Znao sam po nešto, ali sam juče čuo celu priču. Super sam sa Milicom, gotivim je, imam nek svoje razloge. Ne znam zašto ovo radi. Mogla je da izmisli bilo kakvu glupost, a ne te dronove. Njihovo drugarstvo mi deluje kao da neko nekog drži u šaci, a isto može da bude da je Milica njoj zamerila što ju je pokrila, pa je izlupetala. Aleks više ne razumem, zbunjena je skroz. Ona mi nije jasna jer definitivno vidi sve te stvari, a kao što Miki kaže, ne stavlja on tebe, nego Milicu u prvi plan i to što priča i radi. Video sam taj dan kad su njih troje pričali. To nije sve tek tako. Baš mi je dečije da je došlo iz nekog nebuha. Verujem Miljanu jer nema zašto da izmisli. Nije rekao nešto ružno za tebe. On je ćutao dok nije Miki… – rekao je Zvezdan.

Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Nema potrebe da me niko pokriva – rekla je Aleks.

– Ona je tvoja drugarica. Ne bi trebala da komunicira nešto preterano sa njim, bar u nekom manjem intezitetu. Ja sam čuo da tu ima još svašta – rekao je Zvezdan.

– Ovde se tumači kao da ona krije neku ogromnu stvar vezanu za mene – rekla je Aleks.

– Ti ispadaš glupa – rekla je Jelena.

– Ona je pogrešila u situaciji prema meni u toj priči sa Miljanom. Ne znam šta je htela – rekla je Aleks.

– Mi smo videli dron. Šetali smo i njih dve su stajale tu, i dron se čuo. Ja sam išao i neki dron koji su Mensurovi poslali, Milica se okrenula i rekla da nije. Oni prave neprijatelje imaju u imaginarnim priajteljima – rekao je Miljan.

– Ja sam rekla Milici za to, ona je rekla Miljanu i kaznite me 20 hiljada evra – rekal je Aleks.

– Njima odgovara da im ja budem neprijatelj. To nema veze sa mozgom. Ako će im biti lakše, ja sam smestio dron. Njena rečenica da nije ni pola rekla i da postoji pozadina, a ja sam opet kriv – rekao je Miljan.

– Ljudi napadaju nju i daju sumnju, a ti posle svega kažeš da se radi o tebi – rekao je Miki.

– Ne radi se o vama ni o Aleksandri, moja, lično moja stvar. Imam grižu savesti – rekla je Milica.

– Nije to Dejan uopšte, to je neko drugi. Ja sam kriva.

– Ja znam šta je u pitanju. Znam da vas boli to. Vi danima vičete na njih. Rekli ste svoje i čisti ste pred Bogom i narodom. Istina neće biti veća ako je ponoviš 20 puta – rekao je Ivan.

– Radi se isključivo o meni i jednoj osobi od spolja, ja sam rekla to Milici, a nije Dejan. To je jedna moja drugarica, ja sam se dogovorila sa njom da to uradi, ona je taj dron pustila. Ja sam kriva i ja ću da snosim posledice. Poenta je bila da mi kaže da li je sve u redu sa Dejanom – rekla je Aleks.

Budući da je Aleksandra priznala da je sama organizovala dron kako bi došla do informacije iz spoljnog sveta, što je podsećamo u rijalitiju zabranjeno, očekuje se da će za Nikolićevu stići žestoka kazna Velikog šefa. 

One thought on “ALEKS SE ZAMERILA PRODUKCIJI! Napravila haos, sledi SUROVA KAZNA – Uradila je STROGO zabranjeno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website