BRAK MU JE NA KLIMAVIM NOGAMA – Zvezdanova SUPRUGA poručila: “Ne bi mu bilo dobro da ČUJE…!”

Danima se polemiše u šestoj sezoni Zadruge o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

Podsetimo, Zvedana su zadrugari povezivali i sa Majom Marinković, ali su Slavnić i Marinkovićeva oštro demantovali da među njima postoji bilo šta više do samo prijateljstva.

S obzirom da se “digla prašina” o navodnim pogledima i dodirima sa Aleksandrom Nikolić, devojkom Dejana Dragojevića, koji je pobedio prošle sezone, mi smo kontaktirali suprugu Zvezdana Slavnića, koja se samo za SrbijaDanas oglašava, te je ovim povodom prokomentarisala učešće svog supruga, a budući da ne daje izjave za medije, ekskluzivno za naš portal je prokomentarisala aktuelna dešavanja vezano za Zvezdana.

Ana nam je dostojanstveno navela da je ona, stub porodice, te da sa visine gleda rijaliti program, budući da je svesna sebe i svoje vrednosti.

– Kako se ne izjašnjavam po pitanju Zvezdanovog učešća u Zadruzi 6 osim kad sam na samom početku dala samo vašem portalu izjavu napraviću izuzetak ovaj put i reći svoje mišljenje .

Zvezdan Slavnić
Foto: Instagram printscreen/zveki76

– Zvezdanovo učešće mi se dopada po pitanju svih tema u pomenutom šouprogramu ali veliki akcenat stavljam na njegovo ponašanje i odnosa sa ženama koje su unutra. Smatram da jedan čovek koji ima 46 godina ne bi sebi smeo da dozvoli da ima takav način ni priče ni ponašanja i iskreno, šokirana sam. Kada imas stav u odnosu, ne može da se dogodi nikakva  priča a svedoci smo da se njemu to već često dešava . Ja ovo mišljenje nemam od pre 2 dana imam ga već duže vreme.Videćemo šta će sve ovo doneti njemu a šta mu uzeti .

Zvezdan Slavnić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

 U svakom slučaju malo je reći da je ovo ispravno ponašanje oženjenog čoveka.  Ali kako bi rekli zadrugari da poentiram “Ne radiš ništa, a zapravo radiš sve”! – rekla je Zvezdanova supruga za SrbijaDanas.

Mi smo onda upitali Anu da li njegovo dosadašnje ponašanje i učešće može ugroziti odnos sa njom i samim tim i njihov brak:

– A šta biste vi uradili na mom mestu? Ja sam stub koji održava da se sve ne raspadne i on to zna. On vrlo dobro zna ko sam ja – rekla je Ana, a na pitanje da dobije poziv sa Zvezdanom, Slavnićeva supruga nam je rekla:

– Mislim da mu ne bi bilo ni malo prijatno kada bi 5 miliona ljudi čulo šta ja imam da mu poručim – zaključila je Ana.

One thought on “BRAK MU JE NA KLIMAVIM NOGAMA – Zvezdanova SUPRUGA poručila: “Ne bi mu bilo dobro da ČUJE…!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website