NAPALA JE KAO BESNA ŽIVOTINJA – Marija Kulić OGORČENO NASRNULA na Aleks: Želi da je OČERUPA kao KOKOŠKU!

Ad Example
Loading ad...

Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić su gostovali uradio emisiji. Nikolićka se zgrozila šta je videla sinoć i kako su se devojke ponašale, a Marija Kulić prekinula ju je da bi dala svoje mišljenje. Zatim je i Lepi Mića komentarisao isto.

– Užasno su se ponašale sinoć, posle žurke prljave su zaspale. Nije se znalo koja će na koga, niije bitno da li je muško ili žensko. Ove devojćice ne treba da oponašaju ove devojke ovde. Matora nam je otvorila oči svojom sinoćnom igricom – rekla je Aleksandra.

U studio je ušla Marija Kulić i suprostavila se Aleksandri.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

 Pored Anđele koja je lepa i zgodna, ona je prepotentna. Pored nje da sedi Aleksandra, koja je ono radila što je radila sa Kristijanom. A sada kao Primadona da priča o ovim devojkama – rekla je Marija.

 Vi ste jako isfrustirani zbog situacije koja vam se dešava u porodici, razumem vas. Pa ste zato sada ogorčeni na mene – dodala je Aleksandra.

– Devojke se opuste, ovaj sukob što je imala sa Marijom, tu se ne bih mešao. Svako ima pravo da kaže šta želi. To sa Kristijanom je bio zadatak. To su stvari koje mene ne interesuju. Na rijaliti sam navikao – rekao je Lepi Mića.

-Ja Miljanu nisam uspela da vaspitam , a ti ideš u Bujanovac je li tebe tako mama vaspitala? Nije, nego ste vi sve nenormalne – ubacila se Marija.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ovde što god da se priča o meni, većina tih stvari nije dokazana. Nema potrebe oni da se brinu da li je moja veza prava. Ovde hoće da me spajaju sa muškarcima, mene čeka zlato napolju. Ako mi se neko bude svideo, reći ću to – rekla je Aleksandra.

– Kada je došao striper, žene su se ponašale kao da je svetac došao. Prilazila je na par muškaraca u kući, da i mladoženja, ležerno se dala, sa Matorom je bila pre toga. Matora nije izvukla korist, koliko je mogla. Predlažem da se napravi jedna žurka sa mnogo alkohola, da ćemo tada videti neočekivane stvari. Oni to vole i oni to žele. Njihovi postupci mnogo govore o njima – rekla je Anđela.

 Detaljnije u nastavku ovog teksta.

https://youtu.be/e-17qZwBnxQ

One thought on “NAPALA JE KAO BESNA ŽIVOTINJA – Marija Kulić OGORČENO NASRNULA na Aleks: Želi da je OČERUPA kao KOKOŠKU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example