SKINULI BUBICE I OTIŠLI! Zvezdan i Aleks konačno RASKRINKANI – Usred noći se ISKRALI do ŠTEKA!

O odnosu oženjenog Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić, koja je u ozbiljnoj vezi sa Dejanom Dragojevićem, polemiše se već neko vreme. 

Iako su njih dvoje svaki put poricali da među njima postoji bilo šta osim prijateljstva, fanovi Zadruge svedoče događajima koji bude sumnju. Nakon što su pre nekoliko nedelja snimljeni kako šapuću za stolom, za vreme emisije Gledanje snimaka, tada je Zvezdan rekao Aleksandri kako se nada da neće pustiti njihov klip, noćas se takođe desila intrigantna situacija. 

Naime, kada je većina zadrugara bila u dubokom snu, Zvezdan se ušunjao u spavaću sobu i probudio Aleks, koja je odmah ustala i krenula za njim. 

Aleksandra Nikolić, Zvezdan Slavnić
Foto: Instagram prinscreen/opasna_ujedam_official

Budući da nisu nosili bubice, nije se moglo čuti šta su rekli jedno drugom, a na društvenim mrežama su već počela govorkanja da su zajedno otišli u famozni štek, zapravo jedini deo imanja koji nije u potpunosti pokriven kamerama. 

Šta će se dešavati među njima ostaje da ispratimo, kao i to kako će reagovati njegova supruga, ali i Aleksandrin dečko koji joj sve vreme napolju pruža podršku i ljubav. 

One thought on “SKINULI BUBICE I OTIŠLI! Zvezdan i Aleks konačno RASKRINKANI – Usred noći se ISKRALI do ŠTEKA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website