TRAŽI OD MILJANE DA NAPUSTI RIJALITI: Marija Kulić ZAPENILA! Napravila HAOS u emisiji i udarila na ćerku!

U toku je radio emisija ”Amnezija”, čiji su voditelji učesnici rijaliti programa “Zadruga”,  Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević.

Jedan od gostiju večeras je bio i gost Lazar Čolić Zola, koji je pričao o svojoj devojci, Aniti Stanojlović, i Miljani Kulić, a onda se ubacila i Marija Kulić.

– Privlači me ona maksimalno, bila je neodgovornost sa moje strane što se desilo. Ja nju poznajem mesec dana, nema veze da želim da joj pravim dete. Ne smatram sebe spremnim za tako nešto, nije ni ona tako shvatila, to je bila moja neodgovornost. Dete nije mala stvar, treba da bude čovek mnogo zreliji, nego što sam ja sada – rekao je Zola, pa dodao:

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Igrali smo rulet, Miljana mi je ponudila 1000 dinara, možda je i moja greška što sam prihvatio. Od srca mi je ponudila, a i u tom trenutku mi se igralo. Uvek naručujem pesme, nema to veze sa njom. Lepo sam se osećao u tom momentu, bilo nam je super. Ništa nisam radio iz loše namere, niti inicijator nikakvog sukoba. Kada dobijemo, prebacujemo pare jedno drugom. Najgore moguće uvrede mi je Bebica pričao, to nikome ne opraštam – rekao je.

Marija Kulić koja je maltene odpočetka bila u emisiji, došlo je njenih pet minuta kada je rekla sve što ima o Zoli.

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Tek sinoć sam se uverila da igra rijaliti, zagrlio je i jednu i drugu. Pa gleda u kameru, ova glupača je proglašena za misicu zadruge, grli nju, ova vidi i njoj je svejedno guskica. Miljana ređa žetone i ne vidi da on nju ljubi u usta. Kamerama pokazuje da je frajer, pa pogleda mene a tad sam prišla Miljani i rekla joj – rekla je Marija i poručila Miljani da napusti rijaliti ako je ušla zbog Zole:

– Miljana voli Zolu, ali je i ona guska, objasnila sam joj kako stoje stvari. Ako je zbog njega ušla, neka izlazi da se ne bruka. Neka se mani igrača i neka gleda svoja posla. Ova je sa tobom zbog šou-a, Miljana je tebe volela – istakla je.

– Ja nisam inicirao kontakt sa njom. Mogu i sa tobom da igram rijaliti ako hoću. Za takvim stavom prema meni, ništa nećeš napraviti – dodao je Zola.

Detaljnije pogledajte u videu.

2 thoughts on “TRAŽI OD MILJANE DA NAPUSTI RIJALITI: Marija Kulić ZAPENILA! Napravila HAOS u emisiji i udarila na ćerku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website