DEJAN SE OBRATIO FILIPU CARU NAKON ŠTO JE ŠUTNUO ALEKS: “Drugi put zaredom mi momak otvara oči…”

Dejan Dragojević zvanično je raskinuo sa Aleksandrom Nikolić nakon njenih brojnih afera u Zadruzi i priča u koje se umešala, kako Dejan kaže, svojom voljom.

Kako je pobednik pete sezone doživeo pakao tokom učešća kada ga je supruga prevarila sa Filipom Carem, čini se da se istorija ponavlja i sa novom devojkom.

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Dejan Dragojevic

On se sada obratio i Filipu Caru:

– Što se tiče Filipa, ja mom zetu nemam da kažem ni jednu ružnu reč, taj dečko mi drugi put zaredom otvara oči, a Aleksandra je baš brzo pala, posle mesec dana, prvo sa Bilalom, pa Markom Markovićem, pa Zvezdanom i sad sa Filipom. Njemu bukvalno nemam šta ružno da kažem. – rekao je Dejan, pa naveo kako se Aleksandra loše ponaša:

Dejan Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Dejan Dragojevic

– Presvlači se tamo, pa stoji tamo u gaćama, presvlači se, za slučaj da neko naiđe da je vidi! Raduje se kao lisicama, kikiće se tamo – objasnio je Dejan.

– Koja zauzeta devojka i zašto priča u šiframa? Gde to ima? Ja treba svako jutro da se bzudim i proveravam da li me je devojka ostavila? Ne treba mi takva veza – bio je jasan Dragojević.

8 thoughts on “DEJAN SE OBRATIO FILIPU CARU NAKON ŠTO JE ŠUTNUO ALEKS: “Drugi put zaredom mi momak otvara oči…””

  1. Hey I am so thrilled I found your site, I really found you by accident, while I was researching on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a tremendous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the great work.

  2. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site 🙂

  3. The very heart of your writing while appearing reasonable initially, did not really work very well with me personally after some time. Somewhere within the paragraphs you actually were able to make me a believer but only for a very short while. I still have got a problem with your leaps in logic and one would do nicely to help fill in those gaps. If you can accomplish that, I will surely end up being amazed.

  4. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your website?

  5. Thank you for another wonderful post. Where else could anybody get that kind of info in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I’m on the look for such information.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website