DALILA I DEJAN ĆE SE POMIRITI: Huso Mujić otkrio da ona plače svaki put kada dođe u Šepak

Huso Mujić otkriva da se njegova kćerka kaje što je prevarila muža sa Filipom Carem u prošloj sezoni rijalitija i da će ga moliti za oproštaj.

Iako se sve vrijeme nadao njihovom pomirenju, na putu ka tome stajala je Aleks Nikolić, koja je bila s Dejanom u vezi. Međutim, pošto ju je Dragojević u subotu javno ostavio, i ta prepreka je riješena!

Huso Mujić

-Dalila i Dejan će se pomiriti, i to uskoro! Kad god moja kćerka dođe u njihovu kuću u Gornjem Šepku, plače, jer joj se vraćaju sjećanja na život sa Dekijem. Svjesna je da je napravila veliku grešku i glupost. Mnogo joj je žao zbog svega, posebno zato što ga je povrijedila. Samo je pitanje dana kada će se njih dvoje vidjeti i o svemu popričati. Uvjeren sam da će proslaviti Novu godinu zajedno u kući, a poslije mogu i u “Zadrugu”! – kaže Huso.

On dodaje da nikada nije prestao da vjeruje u njihovo pomirenje:

-I dalje čuvam fotografije na kojima su Dalila i Dejan. Kada se budu pomirili, uramit ću te slike i pokloniti im. Znam da se vole i zato treba da zaborave sve što se desilo u prošlosti i sačuvaju brak. Ako se to desi, biću najsretniji čovjek na svijetu!

Dalilin otac kaže i da je predvidio da će Dejan ostaviti Aleks. Huso vjeruje da će Nikolićka vrlo brzo imati odnose sa Carem i time pokazati da nikada nije ni bila prava za njegovog zeta:

-Znao sam da njihova veza neće opstati čim je Aleksandra ušla u “Zadrugu”. Da zaista voli Dejana, ne bi išla u rijaliti bez njega! A tek ovo muvanje s Filipom?! Pa ko bi to trpio?! Od prvog dana ga gleda, smješka mu se, pa se pipkaju… Ona će sa njim uskoro leći u krevet, vidjet ćete. Aleksandra ne bira sa kim će da bude jer nema obraz! Laka je djevojka! Car je još jednom pokazao da je loša osoba i veliki švaler.

One thought on “DALILA I DEJAN ĆE SE POMIRITI: Huso Mujić otkrio da ona plače svaki put kada dođe u Šepak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website