“ČEKAO SAM 6 MESECI…” Dejan ne zna gde udara od SREĆE – nakon raskida, DALILA MU JE POMOGLA!

Dejan Dragojević je u žiži interesovanja poslednjih dana, budući da ga je devojka Aleksandra Nikolić javno prevarila u “Zadruzi” sa Filipom Carem, a da je on potom nju i ostavio, putem snimka koji je podelio na svom Jutjubu. 

Dejan od tada ne želi da se oglašava po pitanju raskida, a jedino što objavljuje na svojim profilima na mrežama su slike i snimci iz teretane i kafane, gde provodi vreme sa svojim bratom Davidom. 

Ipak, da nije sve tako crno, uverio se upravo Dejan, pa je lepe vesti koje je dobio brže-bolje podelio sa svojim fanovima. 

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Svaki put kad imam neku životnu prekretnicu, dogode mi se lepe stvari… 6 meseci sam čekao na ovo – napisao je Dejan i objavio da je njegov nalog na Jutjubu dobio čuveni PIN, te će od svog kanala Dejan sada moći regularno da zarađuje novac.

objava Dejana Dragojevića
Foto: Instagram prinscreen/dejan_dragojevic_official_

U komentarima se uglavnom mogu pročitati lepe želje i čestitke, a ima i onih koji smatraju da je svemu ovome doprinela zapravo njegova bivša supruga Dalila Dragojević, budući da ga je ona upoznala sa Jutjubom, i da su, dok su bili u braku, zajednički zarađivali putem njenog kanala. 

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

1 thought on ““ČEKAO SAM 6 MESECI…” Dejan ne zna gde udara od SREĆE – nakon raskida, DALILA MU JE POMOGLA!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website