DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU? Pojavio se snimak iz automobila: Pomenuo i Lepog Miću i Zoricu!

Šesta sezona rijalitija Zadruga uveliko je postala poput prave španske serije, a ime koje ne prođe dan da se ne spomene je Dejan Dragojević, budući da je Filip Car ponovo po drugi put Dragojeviću skinuo devojku.

Podsetimo, u sezoni u kojoj je Dragojević odneo pobedu, Dejana je supruga Dalila Dragojević prevarila sa Carem, a u ovoj sezoni, to je bila Aleksandra Nikolić.

Ceo region očekuje Dejanov ulazak u šestu sezonu, a on se sada konačno oglasio po tom pitanju iz svog automobila, a klip je nazvao “Ulazim u Zadrugu? Odgovor na vaša pitanja

Foto: Youtube printscreen/ Dejan Dragojević

– Rijaliti je poslednje o čemu razmišljam, sve što je vezano za rijaliti mi je na poslednjem mestu. Uopšte mi nije fokus rijaliti, ni ne gledam – počeo je Dejan.

– Iskreno želim napolju da probam nešto, mislim da bi posle svega bilo previše da se ja tu opet razvlačim po rijalitiju, da opet komentarišem i ulazim u rasprave sa određenim ljudima, ne treba mi to. Tako da, što se svega toga tiče, niti je u planu, niti želim, niti hoću, niti treba. Poslednje što mi treba u životu je rijaliti. – objasnio je Dejan.

Dejan Dragojević
Foto: Youtube printscreen/ Dejan Dragojević

– Ja sam neko ko voli da se svađa, za mene je rijaliti ozbiljna navika, meni mozak radi 300 na sat, a to mesto je loše za mene, u smislu da psihički pucam. A kada bih svoje kvalitete koje imam usmerio na neku drugu stranu, bilo bi mi mnogo bolje. Mislim šta sada ja da ulazim tamo da se svađam sa Lepim Mićom, sa Zoricom, kao ja tu nešto da objašnjavam, šta ja više tu da objašnjavam, na TV-u sam od 2016-te, 2017-te godine. Mislim da sam prekucao igricu. – rekao je Dragojević.

One thought on “DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU? Pojavio se snimak iz automobila: Pomenuo i Lepog Miću i Zoricu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website