“MAJA SE NADA DA JE BILAL OSTAVIO!” Hoće da se DISKVALIFIKUJE – produkcija prestala da joj UNOSI informacije, DRAMA

Strasti u “Zadruzi” se ne smiruju, a ljubavni parovi se smenjuju brzinom svetlosti.

Podsetimo, nedavno je došlo do šok preokreta kada je Filip Car raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, pa jurio Maju Marinković da se pomiri sa njom.

Maja je oprezna pri upuštanju u ponovnu vezu sa njim, te mu je postavila određene uslove.

Jovana Tomić Matora je otkrila Drvetu Mudrosti sve što zna o ovom ljubavnom trouglu.

– Moje Drvence, svi mi se poveravaju. Ne znam što mi se ljudi otvaraju toliko svakodnevno o svemu. Maja i ja smo pričali, ona zna dobro da radi i da prati što bi Car rekao, kao lemur. Ona je mene pitala šta da radi sa Carem, pogotovo jer je Bilal bio tu. Ja sam joj rekla da će joj Car doći kad tada, što se i desilo. Meni je Maja rekla da Filip laže, da je voli, što i jeste tačno. Sada se desilo ono što sam ja pričala, Car nije ispao fer prema Aleks, iako sam imala utisak da mu se Aleks stvarno sviđa, ali izgleda da ne. On je takav, od njega se sve očekuje, on to gotivi. Mnogi pričaju da je njemu to rijaliti, ali ga loži taj adrenalin. Sve ove scene su iste kao sa Dalilom. Aleks mi rekla da joj se Car sviđa baš, a sa druge strane Maja se nada da je Bilal ostavio. Ona je rekla da se gasi, jer nema informaciju o Bilalu, a sada kao hoće da se diskvalifikuje – rekla je Matora.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Zatim je otkrila svoje mišljenje o drugim potencijalnim parovima u Beloj kući.

– Marku MMA se izgleda sviđa Slađa, poverio joj se, ali izgleda da ona hoće da se opere od svega, pogovotovo Brendona. Anita se naljutina na mene jer sam se ljubila sa Markom, a mene to ne zanima. Njemu je dosadno pa se igra sa njom – dodala je Matora.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije pogledajte u videu ispod teksta.

https://youtu.be/qp7VWv2Km7U

One thought on ““MAJA SE NADA DA JE BILAL OSTAVIO!” Hoće da se DISKVALIFIKUJE – produkcija prestala da joj UNOSI informacije, DRAMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website