OPTUŽNICA PROTIV FILIPA CARA! Šok detalji KRIMINALNE PROŠLOSTI – mogućnost ISPORUKE U HRVATSKU

Rijaliti igrač Filip Car ponovo je deo “Zadruge”, a u velikoj ispovesti na Pinku, prošle sezone govorio je o svojoj kriminalnoj prošlosti.

– Tri moja prijatelja i ja smo bili optuženi za neka razbojništva. To nije istina. Ne mogu ja da budem u isto vreme na pet mesta. Nisam ja baš vešt da opljačkam pet banaka – ispričao je Car.

– A jesi opljačkao jednu? Kako baš tebe da liše slobode? – pitao ga je voditelj tada.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Pa nisam. Da sam jednu, onda bih i svih pet. Imao sam dokaze i alibi da sam bio van Hrvatske u tom trenutku. Na kraju se uspostavilo da sam bio u pravu. Jedan moj bratić je bio u toj grupi, dva moja prijatelja koja su osuđivana za iste stvari. Ja sam u to vreme se družio sa njima dosta, ovako po kafićima. I na određenim mestima smo bili viđeni zajedno. Kad krene akcija, ne pita se ko je šta je. Nisi ni oni čak bili… Ispada smešno, sam se sebi smejem kad kažem da nisam, ali zbilja nisam. Tu je ukradeno možda milion i po kuna. Ne znam ni koliko je to evra, u “Zadruzi” nam je valuta 10 dinara. To su neke situacije gde sam se ja osećao, evo, nisam kriv, nedužan sam, a ne mogu da se vratim kući. Na kraju se tako ustanovilo. Totalno sam slobodan – dodao je Filip.

– A šta je sa tim momcima? – pitao je dalje voditelj.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Dvojica su u zatvoru, ali su oni imali prijave od pre, nije ni njima to još dokazano. Oni tvrde da nisu učestvovali u tome, ja to znam. To je sve karma za neke stvari u životu – rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

https://youtu.be/ux5Ng7BB4_o

One thought on “OPTUŽNICA PROTIV FILIPA CARA! Šok detalji KRIMINALNE PROŠLOSTI – mogućnost ISPORUKE U HRVATSKU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website