DISKVALIFIKOVANI UDARIO NA PRODUKCIJU: “Šljam i sram u senci isplate od 100.000€!” Izneo ZABRANJENE detalje ugovora

Bivši učesnik “Zadruge 6” koji je nedavno diskvalifikovan, Uroš Ćertić, oglasio se na svom Instagram profilu i izneo dosad nepoznate informacije, kojima je uzburkao domaću javnost.

Opleo je po organizaciji samog rijalitija i koncepta istog, te istakao kako nema tog novca koji bi ga naveo da se vrati u Belu kuću, jer neke stvari, kako on kaže, nemaju cenu.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


Na društvenim mrežama je osvanula poduža poruka, a on se dotakao i mnogih tema.

– Dva učesnika su izašla samoinicijativno, od kojih sam jedan i ja. Obojica smo imali ozbiljne honorare i jako dobre uslove, a svi su smatrali da idemo do finala. Zapitajte se da li je rijaliti “krvav leba” i da li je sramota i poniženje za neke od nas u senci velike isplate (80 – 100.000 eura) i da li san, sloboda, psiha, uvrede na račun malih beba, majki i očeva, sestara ima cenu? Ako da, to sigurno nije jedan stančić na Dorćolu od 40-50 kvadrata. Taj mulj neobrazovani, izvlači iz najboljih ljudi ono najgore. Ne postoje pare, ni firma koju šef može da mi prepiše, a da ja provedem tamo 7 dana, a ne 10 meseci. Nikada lakši ljudi, nikada neobrazovaniji, čije sam komplekse i sujete palio na dugme… Neke stvari, neki ljudi, neka mala bića kao što je moje, Miljanova ćerka ili Mikijeva beba, nemaju cenu. Da ne pričam o preljubama supružnika iz sezone u sezonu, fuj! Sramota je za svakoga, sem za đilkoša i skobalja da uđe tamo. Hvala svima koji ste mi govorili da ja nisam za tamo, sada znam, nikada više – ogorčeno je poručio Ćertić.

Foto: Instagram printscreen/ukicertic011

One thought on “DISKVALIFIKOVANI UDARIO NA PRODUKCIJU: “Šljam i sram u senci isplate od 100.000€!” Izneo ZABRANJENE detalje ugovora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website