PROMENJEN TOK RIJALITIJA! Produkcija nije imala izbora, UKINUTA EMISIJA – sve će biti drugačije?!

Vest da voditelj Milan Milošević prekida saradnju sa Pink televizijom odjeknula je danas kao bomba u domaćim medijima. Ovu informaciju je potvrdio i Milan javnim saopštenjem na svom Instagram profilu. 

Sa televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo te kompanije i projekta isključivo mojom odlukom. Razumem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije sa kojom sam godinama do juče radio i vlasnike iste, jer da meni nisu bili dobri, ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način – napisao je Milan Milošević.

Ova vest je razočarala fanove rijalitija koji su navikli na Milanove emisije, ali i na njegov humor. S obzirom na to da se godinama ponedeljkom emituje emisija “Pretres sa Milanom Miloševićem”, sa njegovim odlaskom će se ovo promeniti.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Voditelj je doneo odluku da prekine saradnju sa televizijom Pink, pa produkcija nije imala izbora nego da napravi izmenu u programskoj šemi. Šuška se da će Milanovo mesto zauzeti Marko Đedović, međutim, on nije potvrdio ove navode.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ostaje nam da sačekamo da se oglasi Veliki šef i da saopšti kakvu je odluku doneo povodom Milanovog otkaza. Produkcija će se verovatno uskoro oglasiti i otkriti šta će se o dešavati u “Zadruzi” nakon njegovog odlaska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website