STIGAO U ŠIMANOVCE – BOMBA! Ulazi u Zadrugu i promeniće tok rijalitija – neće im biti dobro kad ga UGLEDAJU!

Ove večeri u “Zadruzi” će se održati specijalna emisija, a svi gledaoci sa nestrpljenjem čekaju da vide šta im je Veliki šef ovoga puta pripremio.

U Šimanovce je upravo stigao bivši zadrugar i novinar Marko Đedović, a zadrugarima sigurno neće biti dobro kada ga budu ugledali.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković


Kako je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, ko zna sve tajne i skrivene planove zadrugara, nema sumnje da će Marko napraviti haos u Beloj kući.

Kao što smo danas već pisali, navodi se da će upravo on i biti novi voditelj Pretresa ponedeljkom, ali i drugih emisija u “Zadruzi”.

Marko Đedović
Foto: Srbija Danas

Na naše pitanje da li je istina da će postati voditelj, s obzirom da je njegova primarna profesija novinarstvo, Marko je rekao:

– To su njihove želje – rekao nam je Đedović, ostajući mističan o tome da li ćemo ga sutra gledati u “Pretresu”.

Foto: Srbija Danas

Podsetimo, pre nego što je postao rijaliti učesnik, Marko Đedović se bavio novinarstvom i radio je za jedan tabloid, a po završetku učešća u “Zadruzi”, postao je Pinkov čovek, od čega sada ima mesečnu zaradu, a da li će mu se obim posla povećati, kao što se nagađa, ostaje da vidimo.

Inače, on redovno na svojim mrežama najavljuje program Pinka, pa je tako i danas bio slučaj, kada je na objavi označio Milicu i Željka Mitrovića i Pink televiziju i večerašnje emitovanje epizode serije.

Foto: Instagram printscreen/djedovicmarko_

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website