SUDSKI IZVRŠITELJI JOJ PLENE IMOVINU?! Produkcija od Miljane traži 200.000 EVRA – donesena pravosnažna PRESUDA

Marija Kulić i Zorica Marković su se osamile u pušionici i razgovarale o finansijama. Potegle su temu o kupovini stana koju Miljana Kulić planira da obavi. Tokom razgovora, Marija je priznala da je Happy televizija dobila Miljanu na sudu i da ona sada ne sme ništa od imovine da ima na svoje ime, kako joj sudski izvršitelji to ne bi oduzeli.

– Ja sam rekla Miljani. Hoćeš da kupiš stan? Kupiš u svojoj državi, ne kupuješ stanove u Republici Srpskoj, ovamo i onamo – započela je Marija.

– Ma gde god da kupi, može da ga iznajmljuje. Ima sigurne prihode, prepiše na Željka i doviđenja – rekla je Zorica.

– Na nju. Dete je dobro, šta ga znaš. Majka mora da razmišlja o svemu. Umrem, on se uhvati u loše društvo, ko zna, da proda stan i ostavi je na ulici – nadovezala se Marija.

– Miliš kad poraste Željko? – pitala je Zorica.

– Ma da, ne znaš šta nosi dan, šta nosi noć. Otkud znaš, to je muško dete. Ima dete da zasluži – rekla je Marija.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Slažem se, ali šta na primer kupi sutra stan na svoje ime i živi sa Bebicom? I Bebica kaže: “ja sam bio u vanbračnoj zajednici tri godine.” Ima li on prava da traži imovinu? – pitala je Zorica.

– Bože me sačuvaj, nema. Ne može da bude na njeno ime, znaš zašto? Zato što je “Happy” televizija tužila i potražuju od nje 200.000 evra. Oni su poludeli kad je otišla, ugasio im se rijaliti. Nisu nikoga tužili, samo Miljanu i Mikija. To je bilo pretprošle godine. Ona ne može da ima svoj žiro-račun. Niko nije otišao. Mi smo ovde, oni šalju tamo suđenja na onu adresu. Kad smo tamo, oni šalju ovde. Kad smo ovde, oni šalju tamo. Vrati se poziv, oni presude i izvršitelji traže.  Kada bi ona kupila stan, to bi joj uzeli – rekla je Marija. 

Foto: Printscreen Tv Pink

– Jel završeno to? – pitala je Zorica.

– Jeste, kad bude imala da plati. Nema prava na žalbu. Zato neće imati na sebe ništa. Nisam ja glupa. Deset godina mora da prođe da bi to zastarelo, da postane nevažeće. Zato ona nema račune, jer to bi sve išlo tamo sve dok se ne skupi 200.000 evra, plus sudski troškovi. Ljudi se namerno razvedu da bi ostala imovina. Ništa neće dobiti. Zbog toga ne može ni stan, ni auto, da kupi na svoje ime. Oni su izgubili mnogo kad je ona otišla odande. Niko nije mogao da zamisli “Parove” bez Miljane i Gastoza. Interesantni su narodu jer su drugačiji od drugih. Oni su je zvali da se vrati i da povuku sve tužbe, ona je rekla da neće. Ovde je bolje plaćaju. Oni u inat puste tužbu. Tri sezone su je zvali da se vrati, a to je ucena. Kad prođe tih deset godina, sve što je njeno, se vraća na njeno ime  – rekla je Marija. 

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Šta je to dete preživelo, ja sam u šoku – rekla je Zorica.

– Ja prepišem sve moje Perici, mom bratu.  To je sporazum, dok to sve prođe, da ne može niko ništa da nam uzme. Ti kad proveriš, ja nemam ništa – rekla je Marija. 

Detaljnije pogledajte u nastavku:

One thought on “SUDSKI IZVRŠITELJI JOJ PLENE IMOVINU?! Produkcija od Miljane traži 200.000 EVRA – donesena pravosnažna PRESUDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website