PRODUKCIJA DALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Tačno u pola 5 OVOG popodneva, nakon Janjuša u Zadrugu ulazi ON!

Veliki šef je odlučio da iznenadi zadrugare, pa je poslao pismo u kojem ih je obavestio sledeće: 

Marija Kulić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Dragi zadrugari, pre svega želimo da vas obavestimo da će danas biti organizovano specijalbno izdanje “Radio amnezije”, a u toku popodneva će vam se pridružiti specijalni gost. Neko koga svi dobro poznajete, ali ga ne očekujete kao voditelja radio-emisije, a osim gosta, Janjuš će biti drugi voditelj. Sada je vreme da održite porodični sastanak na temu “međuljudski odnosi” kako bi rešili sve nedoumice. Sastanak je najbolji način da razrešite sve probleme i kažete sve što zamerate drugim zadruagrima. Svi bi trebalo da prokomentarišete dešavanja i čije ponašanje loše utiče na odnose. Sastanak održite odmah i porazgovarajte o svemu što vam smeta i po vama pogrešnim postupcima drugih zadrugara. Pozdrav, veliki šef – pročitala je Marija Kulić. 

Iako još uvek nije otkriveno ko je gost iznenađenja u Beloj kući, sumnja se da bi to mogao biti nekadašnji zadrugar, a sada voditelj Filip Đukić. 

Njega je u dolasku na televiziju snimio novinar i voditelj “Zadruge” Darko Tanasijević, a odmah su krenule špekulacije da će se Đukić ovog popodneva pridružiti zadrugarima. 

Foto: Instagram printscreen/darko.tanasijevic

Ipak, nije ništa čudno što je Đukić došao na televiziju Pink, budući da je u kompaniji zaposlen kao jedan od voditelja. 

Zapravo, u Belu kuću će ući otac Stefana Karića, Osman Karić, koji bez dlake na jeziku već godinama unazad u javnosti komentariše dešavanja u Beloj kući, a ovog popodneva će ući u “Zadrugu”! Kako je najavljeno, njegov ulazak će se prenositi uživo od 16 i 30 časova.

Osman Karić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

1 thought on “PRODUKCIJA DALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Tačno u pola 5 OVOG popodneva, nakon Janjuša u Zadrugu ulazi ON!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website