DISKVALIFIKACIJA? HAOS U CIK ZORE – Maja gađala Cara SAKSIJOM! Obezbeđenje uletelo! Bacala sve po imanju

Filip Car je krenuo da priča o tome kako ga je drugarica Maja Marinković, Tijana Ajfon, prozivala u prethodnim sezonama, te je tom prilikom Maja povilenela na njega, a sukob je eskalira da je uletelo obezbeđenje da interveniše.

Opkoliko je Filipa kako ne bi mogao da priđe Maji, a Marinkovićeva je pre toga uspela da dohvati saksiju i gađa ga.

– Došla šuga u emisiju i kao…J***m ti ja drugaricu (Tijanu Ajfon). Nju sam pitao ko je ova što me je pljuvala, ti si mi rekla da je to tako, u tvom stanu smo sedeli bio sam bolestan, ali da je tvoja drugarica. Ti si mi rekla za gumenjak i Dunav – rekao je Car.

 Zašto on priča o njoj? Čemu potreba – pitala je Maja.

Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ma što, ko je ona? Poznata si drugarica, i***rali te muževi od drugarica. Tvoje drugarice tvoj tata k**a – rekao je Filip.

– Što ti pominješ sada porodicu? – pitala je Maja.

– Je**m ti mamu i tatu. 30 puta sam ti rekao da ideš u rehab, je**m li ti mamu, tatu i dedu – urlao je Car.

Maja Marinković, Filip Car
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

 Ja tvoju ne – ponavljala je Maja.

– Smeće došlo mi, ne znam ko je, najstrašnije me napljuvala. Ona počela da se dere i mafija. Ti si poznata da su drugaricini muževi obrisali k***c o tebe. J***m mater i tebi i njemu i sad mi nemaš više pristup – urlao je Car.

Filip Car potom je pobacao Maji Marinković posteljinu po imanju, a ona njemu stvari, kada je to video, Car je ušao u crveno, te je urlao na nju.

Kako je krenuo do radionice da joj baci stvari, obezbeđenje je sprečilo dalji tok okršaja, ali je ona odletela brzinom svetlosti do rehaba i sela u njega, a on joj je vikao da izađe iz njega, što ona nije želela.

1 thought on “DISKVALIFIKACIJA? HAOS U CIK ZORE – Maja gađala Cara SAKSIJOM! Obezbeđenje uletelo! Bacala sve po imanju”

  1. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website