“MOKA JE IMAO JAKE VEZE!” Kristijan o ubistvu koje je počinio Zvezdan – Otac je uvek tu da ISPEGLA stvar!

Zvezdan Slavnić je u rijalitiju “Zadruga” ispričao svoju stranu priče o ubistvu koje je 7. marta 1998. godine počinio u kafiću na Dorćolu kad je usmrtio Olivera Jovanovića.

Zadrugar je tvrdio da je to bio nesrećni slučaj koji se dogodio iz nehata. Kristijan Golubović, koji odlično poznaje Zvezdana, izneo je za Kurir svoje viđenje:

– Vidite, ništa tu nije čudno. Kada je tatin sin u pitanju, roditelj će sve da uradi da pomogne svom detetu. Moka je u to vreme imao jake veze. Uvek će otac za sina da ispegla stvar. Nemojte to da bude narodu neka kost u grlu što sam sad rekao. Svi našoj deci hoćemo da pomognemo u nesreći da prođu što bolje. Takva je situacija i svi smo slabi na potomke – kaže Kristijan i dodaje:

Kristijan Golubović
Foto: Srbija Danas

– Svaki otac je ispeglao nešto za svoje dete, što bi taj njegov naslednik dobio mnogo gore i više. Ne ulazim u to da li je u ovom slučaju kod Zvezdana bilo iz nehata ili klasično ubistvo, taj slučaj je završen pravno, Slavnić je odslužio svoju kaznu – istakao je on.

Golubović smatra da je Slavnić slučaj za posmatranje stručnih lica.

– To što je on uradio devedesetih nema veze sa njegovim odnosom sa Anom. Druže, ona ga je četranest, petnaest godina čekala i bila uz njega u najvećim problemima, kada mu je bilo teško. On je u njenoj glavi izdajnik i umanjena osoba, ne zbog tog dela koje je počnio da li iz nehata ili sa namerom, već zbog onoga što je njoj uradio. Zvezdan ispade niko i ništa, a znate onu čuvenu “Ispod Mire tri đavola vire”. Svaki psiholog može da provali o čemu se radi, a naročito o kakvoj se osobi radi – zaključuje on.

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

One thought on ““MOKA JE IMAO JAKE VEZE!” Kristijan o ubistvu koje je počinio Zvezdan – Otac je uvek tu da ISPEGLA stvar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website