“Hitna diskvalifikacija Miljane i Marije Kulić” – prekršile su najvažniji deo ugovora: Snimak podelio javnost

Miljana Kulić je prekjuče napustila privremeno “Zadrugu”, navodno, zbog lošeg zdravstvenog stanja njenog oca Siniše Kulića. Ipak, paparaci su je uhvatili kako šopinguje. Potom se Miljana vratila u rijaliti. Mnogi su istakli da je ovakvo ponašanje rijaliti veteranke potpuno neprofesionalno, dok su drugi branili Nišlijku i isticali da je savim normalno što je otišla da pokupuje neke stvari u prodavnici.

 Sada se na internetu pojavio novi snimak koji baca novo svetlo na Miljanin odlazak u supermarket tokom izlaska.

Naime, na snimku se vidi kako Miljana vad stvari iz torbe i nešto priča. Nijedna od nih ne nosi bubice, što je protiv pravila. Ipak najveći šok je nastupio kada je Miljana izvukla predmete koji liče na časopise. 

Marija je bryo odnela te predmete van kadra kamere 

Jedan fan je napisao: “Donela Milja garderobu i Mariji koji časopis, da žena štogod pročita o sebi“.

Foto: Insagram printscreen/samorealno6


Ako su fanovi u pravu, onda se unošenje časopisa tiče direktnog kršenja zabrane unosa informacija iz spoljašnjosti.

Besni obožavaoci su samo nizali svoje negodovanje a pojedini su pozvali i na hitnu diskvalifikaciju. “Za šta li one primaju pare?”, “Jedino rešenje hitna diskvalifikacija za obe”,  “Kako produkcija ovo dozvoljava?”, “Drugim učesnicima preko 6 meseci zabranili bilo kakve vesti spolja a njih dve se šetaju kako i kad hoce. Bilal je kažnjen sa milion danara kayne zato što je neke banalne novosti uneo nekim zadrugarima. Ostaće do kraja rijalitija da odradi kaznu i izaciće bez jednog dinara. A njih dve šetaju se kako hoće”

Foto: Instagram printscreen/samo_realno6

Vi samo pogledajte klip u nastavku i procenite da li je reč o časopisima.  

One thought on ““Hitna diskvalifikacija Miljane i Marije Kulić” – prekršile su najvažniji deo ugovora: Snimak podelio javnost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website