“PLAŠIM SE njegovih ZLIH NAMERA!” Maja Marinković meta poznatog para – Nije mi jasna njegova žena!

Netrpeljivost između Marka DNK i Maje Marinković sve je veća, i donosi svakim danom sve zategnutiju situaciju u Beloj kući. Situacija se zakuvava od kada je Maja nagovestila da Marku smrde noge, a potom je u emisiji “Delegati” izbio kuršlus zbog unakrsnih prozivki.

Niz okršaja je rezultirao time da joj on njoj uništi posteljinu. Nakon toga, Maji je u pranju posteljine pomogao bivši dečko Bilal Brajlović, a povodom cele situacije sada se za Pink.rs oglasio otac Marinkovićeve Radomir Taki Marinković.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


– Mene trenutno zanima samo moje dete. Kakav Bilal! Niko osim Maje me ne interesuje, niti bilo koga tamo više vidim kao nekog potencijalnog zeta, pa tako ni Bilala – rekao je Taki za Pink.rs, pa se osvrnuo na Majin današnji sukob sa Markom DNK.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Mene najviše plaši taj Marko DNK koji se nameračio na moju ćerku, plašim se zbog njegovih podlih namera prema Maji, nadam se da će ona znati da se postavi kako treba i da se odbrani. To me sada najviše muči. U celoj priči mi nije jasna ni Markova žena Divna. Ne razumem šta oni hoće od moje Maje – kaže Marinković.

One thought on ““PLAŠIM SE njegovih ZLIH NAMERA!” Maja Marinković meta poznatog para – Nije mi jasna njegova žena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website