Miljana Kulić pobegla iz Zadruge – Isplivao video: Zvezdan pokušao da je zaustavi: Čeka se odluka produkcije

Miljana Kulić je nedavno osvanula na svim društvenim mrežama nakon što je uslikana u jednom tržnom centru sa Nenadom Macanovićem Bebicom u šopingu, a podestimo, Bebica je nedavno diskvalifikovan iz Zadruge, dok je Miljana ostala da se bori za glavnu nagradu, a detaljnije POGLEDAJTE OVDE.

Rano jutros, naokn emisije “Pitanja novinara” Miljana je navodno pobegla iz Zadruge nakon što je pokrenuta tema o njoj i Lazaru Čoliću Zoli, gde je Zola rekao da i dalje ima emocije prema njoj, ali da joj nikada neće oprostiti izdaju kada se pomirila sa Bebicom samo nekoliko sati od odnosa sa njim.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Iako Miljana pokušava danima da stupi u kontakt sa Zolom, te ga i zove kod nje u krevet, Zola je rekao d aje odbija, a jutros je Zvezdan Slavnić pokušao da spreči Kulićevu da pobegne iz rijalitija i zaduži se za 50.000 evra.

Na snimku koji jeobjavljen vidi se Zvezdan koji se provlači kroz razbijeno staklo, kuda je navodno Miljana pobegla iz rijalitija,a u opisu vide stoji:

Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Miksi ponovo otišla 

Da li će se Miljana vratiti ponovo ili će ovaj put zaista biti diskvalifikovana, ostaje na odluci produkcije.

One thought on “Miljana Kulić pobegla iz Zadruge – Isplivao video: Zvezdan pokušao da je zaustavi: Čeka se odluka produkcije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website