ODUZETI CELI HONORARI ANĐELI I ZVEZDANU: Napuštaju Zadrugu sa NULOM, a produkcija Ani obećala OVA cifra?!

U rijalitiju “Zadruga” atmosfera je trenutno na vrhuncu. Priča se trenutno vrti oko ljubavnog trougla između Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, koji će, kako se pisalo, najviše profitirati od ove sezone rijalitija.

Mediji su naveli da je Ana Ćurčić za ulazak dobila 200.000 evra. Ovo je najveći honorar koji je do sada dobijen za tako kratko učešće u rijalitiju.

Ana nije potvrdila ove navode, ali ih nije ni negirala. Naprotiv, u toku svađe sa nezakonitim suprugom Zvezdanom, Slavnić je pomenuo da se prodala za 200 evra, na šta se ona samo ironično nasmejala.

Posle toga se povela priča u Beloj kući da je Ćurčićeva dobila honorar u vrednosti glavne nagrade, a to je 50.000 evra.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić je bila učesnica i prethodne sezone “Zadruge” i tada nije imala veliki honorar.

Početnicima je honorar između 150 i 300 evra nedeljno, a priča se da je Anđeli zbog nastale situacije povećan na 500 evra.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ipak, ona je prethodnih meseci pravila velike skandale, lomila imovinu, bežala iz rijalitija… Zbog čega će, kako se jednom izletela, napolje izaći sa NULOM.

– Pre tri jutra sam izašla, izaći ću opet, mene ne može niko da spreči. Sad se ne vraćam, sad je kraj. Da dođe jul i da ja nemam svoje honorare zbog nekog trećeg, a ništa nisam uradila, mogu da se zakunem. Neću da plaćam kazne za nešto što nisam uradila. Neću da dozvolim nepravdu, a ja sam od onih koji najviše poštuju ovu kuću – urlala je Anđela jednom prilikom, što možete čuti u videu ispod.

Izgleda da Anđela nije jedina koja izlazi sa nulom, već joj se u tome pridružuje i njen ljubavnik Zvezdan Slavnić.

Kada je Zvezdanova nevenčana supruga Ana ušla u Belu kuću, Slavnić je napravio potpuni rusvaj. Lomio je sve po imanju, povređivao se i demonstrirao nasilje, zbog čega je ostao bez celog honorara.

– Što da ne radim? I onako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ubica, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g**no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi… – rekao je u lajvu Slavnić.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ipak i dalje nije isključeno da neko od njih može izaći kao pobednik, pa će se situacija u tom slučaju promeniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website