“NE MOGU TO DA GLEDAM VIŠE!” Bivši Anđele Đuričić se konačno oglasio, zgrožen njenim ponašanjem – Nema gore!

Mensur Ajdarpašić je tokom učešća u nekoliko sezona Zadruge najveću pažnju privukao burnim ljubavnim odnosima sa cimerkama iz rijalitija, a nakon svega rešio je da predahne od rijaliti karijere, posveti se sebi i svojoj novoj izabranici.

Ajdarpašić se u intervju osvrnuo na svoje greške iz prošlosti, novu izabranicu, ali je takođe spomenuo i glavne aktere ljubavnog trougla koji tresu region.

– Na ljubavnom planu sve je pod kontrolom. Srećan sam i zadovoljan – bio je iskren Mensur, a onda se osvrnuo na ljubavni trougao:

Mensur Ajdarpašić
Foto: Instagram printscreen/mennsssur

– Ništa lepo ne mislim o Zvezdanu, Ani i Anđeli. Užas i sramota. Uvek mislim nema gore, ali nikad nije bilo ovako loše. Iskreno i ne pokušavam da gledam, ne mogu gledati to zaista. Anu ne znam lično, ali nemam lepo mišljenje o njoj. Dosta sam sebi posvećen i svojim ciljevima, tako da ne gledam glavne aktere ove priče – ističe Mensur, a potom otkriva zbog čega se najviše pokajao tokom svog rijaliti učešća:

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne bih ponovio nikad svoje ljubavne odnose u kojima sam bio. Da vratim vreme bio bih sam i mnogo bolji, pozitivniji, zabavniji. Postoji mnogo grešaka, svi grešimo, ali to nije opravdanje za mene – bio je iskren Mensur.

Podsetimo, između Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašića su se, prema mišljenju mnogih, varnice pojavile dok su još uvek bili u “Zadruzi”, a Mensur je nedavno dodatno uzburkao javnost kada je javno raskrinkao Anđelu i otkrio da su bili u jednoj vrsti odnosa tokom leta, kao i da su se nekoliko puta videli.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website