TUGA U VETERNIKU: Vest iz doma Dragojevića SLOMILA SVE – Dejan jedva smogao snagu da izusti…

Pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, nakon više godina prikrivanja, napokon je priznao da je promenio veru u islam.

Deki je otputovao u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, pa je na svom Jutjub kanalu pričao o tome i istakao da je u Islamu već 4 godine, što je podiglo veliku prašinu na internetu.

Foto: YouTube Printscreen/Dejan Dragojevic


– Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lep i čudan miris. Posebno čudno se osećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ovde se čovek oseća mirno i sigurno, kao da ti je sva tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi… – ispričao je Dragojević.

Inače, po završetku rijaliti karijere, Dragojević je otkrio da ima u planu da otvori radionicu u kojoj će pomoći svima koji se bore sa depresijom, a tom prilikom je izneo informaciju da njegova baka boluje od opake bolesti.

– Moja baka ima alchajmera i ona se ni ne seća da sam ja bio u rijalitiju, Dalilu ni ne pamti više. Razmišljam da pokrenem nešto gde ću govoriti o tome kako da se pobedi depresija, to je jako teško – istakao je Dragojević.

Foto: YouTube Printscreen/Dejan Dragojevic

On o ovome nikada nije govorio javno, te verujemo da mu je posebno teško.

Alchajmerova bolest je vrsta demencije koja uzrokuje probleme sa pamćenjem, razmišljanjem i ponašanjem. Simptomi se obično razvijaju polako i vremenom se pogoršavaju do te mere da obolelim osobama znatno mogu ometati obavljanje svakodnevnih zadataka.

One thought on “TUGA U VETERNIKU: Vest iz doma Dragojevića SLOMILA SVE – Dejan jedva smogao snagu da izusti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website