NE MOŽE ODVRATNIJE OD OVOGA! Zvezdan novim potezom zgrozio naciju, ali ne i Anđelu – nju oduševila gadost

Zvezdan Slavnić Anđela Đuričić iz dana u dan ne prestaju da iznenađuju gledaoce svojim potezima.

Već je svima poznato koliko Anđelu oduševljavaju Zvezdanova stopala. Neretko koristi situaciju da ih pipka, njuška, ljubi, masira, itd.

Ona ni ne pokušava da sakrije svoju opsednutost prema njegovim stopalima. Više puta je javno istakla da se ne stidi toga što toliku pažnju posvećuje ovom delu njegovog tela.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Nakon što je nacija bila zgrožena kada je Anđela ljubila Zvezdanova stopala i kada je komentarisala kako joj se dopadaju njegove noge i kada su crne i prljave, Slavnić je uspeo da je nadmaši svojim šok potezom. 

Društvenim mrežama kruži snimak na kom se vidi kako je Zvezdan zaronio nos u svoju patiku i njuška kako bi proverio da li smrde.

Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

Negativni komentari na račun ovog poteza su se samo nizali ispod videa:

– Fuj, može li gadnije od ovoga?; Prešao fetiš sa Helge na njega; Da li je moguće da njuši svoje patike?; Inhalirao se da može bolje da spava – samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod videa.

Međutim, ovaj postupak uopšte nije iznenadio Anđelu. Ona je više puta prišla Zvezdanu kako bi komunicirala sa njim, prihvatajući da je potpuno normalna činjenica da on njuši svoje patike.

One thought on “NE MOŽE ODVRATNIJE OD OVOGA! Zvezdan novim potezom zgrozio naciju, ali ne i Anđelu – nju oduševila gadost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website