IZVODI GA POLICIJA ZBOG NASILJA: Advokat potvrdio – preti mu 3 godine ROBIJE, došao KRAJ Zvezdanove ERE?

Ad Example
Loading ad...

Nakon svih dešavanja od danas, kada je Zvezdan Slavnić imao nasilničke ispade, ne samo sada već i prethodnih dana, advokat je objasnio kako stvari stoje. Prestaje da šokira javnost svojim naletima besa, te nasilničkim ponašanjem u Beloj kući „Zadruge”.

Osim što je lomio inventar rijaliti vile, pretio je samoubistvom, bivšu Anu Ćurčić gađao raznim predmetima – ovalom mesa, pa i klupkom. Zatim, nasrtao je na brojne cimere iz šeste sezone ovog formata, da bi sada nadmašio samog sebe udarivši Anđelu Đuričić šamarom tokom okršaja u dvorištu. Ovim povodom, jedan advokat objasnio je kako stvari stoje uzimajući u obzir da je Zvezdan nekadašnji osuđenik, a onda je i otkrio kakva mu kazna, prema napisima domaćih medija, preti.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– S obzirom da je reč o višestrukom povratniku, u njegovom slučaju ne može da dođe do smanjenja kazne. Šamaranje se tretira kao nanošenje lakših telesnih povreda, a može da se okarakteriše i kao nasilničko ponašanje. Zakonom predviđena kazna za ovo delo je tri godine zatvora – kazao je Milan Ilić za, govoreći o nasledniku Moke, koji je osudio ovaj čin i naglasio da je uz zadrugarku zbog svega što se odvilo.

Podsetimo, Zvezdan je prethodne noći najpre kazao kako raskida sa Anđelom, nakon čega je ona njega molila da je ne ostavlja, pa mu dala i malo prostora da se smiri posle teškog razgovora s nekadašnjom izabranicom, Anom. Međutim, zatim ga je zatekla u vreloj akciji sa Majom Marinković u izolaciji, gde njih dvoje ove nedelje borave u ulozi potrčka.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

One thought on “IZVODI GA POLICIJA ZBOG NASILJA: Advokat potvrdio – preti mu 3 godine ROBIJE, došao KRAJ Zvezdanove ERE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website