“ZVEZDAN I ANA ZAJEDNO IZLAZE IZ ZADRUGE!” Oglasio se njen otac: “Ne dopada mi se kako se ponaša prema ženama!”

Odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić jedna je od nakomentarisanijih tema šeste sezone Zadruge.

Iako je Ana iznela stravične detalje o psiho-fizičkom nasilju koje je navodno trpela od Zvezdana, sada se čini kao da su pred pomirenjem od kada je on uplovio u intimne odnose sa Majom Marinković ostavivši Anđelu Đuričić.

Ana ga je čak u jednom trenutku i bodrila što je bio sa Majom, što je šokiralo sve gledaoce.

O ovome je komentarisao i otac Maje Marinković, Radomir Marinković koji smatra da će se Zvezdan i Ana pomiriti pred kraj Zadruge i zajedno izaći iz rijalitija.

Taki je takođe u emisiji “Premijera-Vikend specijal” otkrio i da mu se ne dopada Zvezdanov odnos prema devojkama, ali da je uvek za ljubav, misleći očigledno na odnos sa njegovom ćerkom, iako je Zvezdan javno rekao da ne želi ništa sa Majom osim “druženja”.

– Što se Maje tiče, ona je opasan rijaliti igrač. Sada je tamo kao cirkus, imaš klovnova, majmuna, svega… Ja tu vezu ne podržavam. Videli smo šta je sve Ana proživela sa Zvezdanom, nije bilo u redu ni sa Anđelom.. Ja njega znam odranije, još pre onoga što mu se desilo , znamo se iz diskoteek. Veliki pozdrav za Moku Slanića, on je jedna velika legenda. Plašim se da Zvezdan i Maja tamo ne naprave neko čudo. Ipak znamo kakva je Maja, Zvezdan zna da igra igru., On sada više igra igru nego što je zaljubljen. Mislimd a Anđelu nikad nije ni voleo. Tamo su meni svi oni kontradiktorni – rekao je Majin otac, pa dodao:

Radomir Marinković Taki
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

 Meni se ne dopada kako se Zvezdan tamo ophodi prema curama. Plašim se jer sada dolazi lepo vreme, pa kad Maja počne da iznosi kupaće kostime, neće biti dobro. Maja sve vreme kaže da će da se druži sa Zvezdanom. Videćemo šta će da se izrodi iz te ljubavi. Šta je tu je. Ja uvek glasam za ljubav. Ne podržavam nikakav vid nasilja. To što je Anđela radila nije za gledati, ali šta je zaslužila, to je i dobila. Nije lako njenim roditeljima. Ana je podržavala Maju, sad joj je okrenula leđa, ne može ona da podnese da bilo koja bude sa Zvezdanom. Misim da je ona želela da se Maja umeša da lakše dođe do Zvezdana i mislim da će Ana i Zvezdan na kraju zajedno odande izaći. Maja ih pali, ona je osigurač – poručio je Taki.

One thought on ““ZVEZDAN I ANA ZAJEDNO IZLAZE IZ ZADRUGE!” Oglasio se njen otac: “Ne dopada mi se kako se ponaša prema ženama!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website