JEZIV SNIMAK ANĐELE NA TERAPIJI: Đuričićevoj pada glava, sva unezverena, oči joj se kotrljaju kao klikeri

Anđela Đuričić se već danima ne oseća dobro, tačnije otkako je Zvezdan Slavnić raskinuo sa njom i započeo odnos sa Majom Marinković na njene oči. 

Ona je doživela niz nervnih slomova, a onda je donela odluku da bojkotuje program i više ne učestvuje u emisijama, što je nasuprot pravilima života u Beloj kući. 

U utorak veče kada je u Zadruzi održana žurka, ona se zaputila ka apartmanu Marije Kulić kako bi izmolila dve čaše vina, jer drugačije nije mogla da podnese da gleda razmenjivanje nežnosti Zvezdana i Maje. 

Anđela Đuričić, Marija Kulić
Foto: Instagram printscreen/z.h8__

U trenutku kada joj je dala alkohol, Marija je upitala Anđelu da li redovno pije lekove, na šta je Đuričićeva odgovorila da uzima samo ujutru. 

Sada je na mrežama osvanuo snimak na kojem Anđela izgleda poprilično jezivo. Ona je sedela na garnituri u pabu “Prijatelji” i delovala je prilično unezvereno. Glava joj se teturala s leva na desno, a oči je jedva držala otvorene. 

Anđela Đuričić
Foto: Instagram printscreen/z.h8__

Budući da je Anđela izgledala prilično odsutno, fanovi rijalitija počeli su da komentarišu da je popila previše lekova za smirenje… 

Ipak, poznato je da Veliki šef izuzetno vodi računa o svim zadrugarima i njihovom zdravstvenom stanju, pa se pretpostavlja da je Anđela samo bila pospana jer je pre toga provela sate spavajući u pabu dok je emisija “Gledanje snimaka” bila u toku. 

Anđela Đuričić
Foto: Instagram printscreen/z.h8__

One thought on “JEZIV SNIMAK ANĐELE NA TERAPIJI: Đuričićevoj pada glava, sva unezverena, oči joj se kotrljaju kao klikeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website